Închide meniul
Foto

Bianca Drăguşanu, scandal uriaş înaintea nunţii de 1 milion de euro. „Îi fac plângere la poliţie pentru hărţuire! M-a terorizat”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 29 mai 2021, 19:41

Bianca Drăguşanu, scandal uriaş înaintea nunţii de 1 milion de euro. „Îi fac plângere la poliţie pentru hărţuire! M-a terorizat”

Bianca Drăguşanu, scandal uriaş înaintea nunţii de 1 milion de euro / Sursa: Instagram Bianca Drăguşanu

Bianca

Bianca Drăguşanu, scandal uriaş înaintea nunţii de 1 milion de euro! Vedeta îl acuză pe fostul iubit, Alex Bodi, că a făcut public un clip în care ea apare în stare de inconştienţă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ
captură cancan.ro

Bianca Drăguşanu, scandal uriaş înaintea nunţii de 1 milion de euro

„Pe mine nu mă distruge un video în care eram într-o stare nasoală, în care am ajuns tot din cauza lui. Nu se întâmplă nimic în video. De fapt, el m-a lovit, m-a bătut și am leșinat și a venit cu un prieten apoi. Ca un asasin care își premeditează crima, așa a procedat cu mine. Locul lui e după gratii, nu în libertate. M-a șantajat trei ani de zile și m-a terorizat. În acest video eu am fost lovită, leșinată din cauza lui.

Omul nu face decât un circ ieftin. Acest video l-a mai dat de mai multe ori, dar nu integral. Acum l-a dat integral, pentru că nu i-a reușit schema cu împăcarea”, a declarat Bianca Drăgușanu pentru cancan.ro.

Bianca Drăguşanu: „Îi fac plângere la poliție pentru hărțuire”

Bodi a declarat, potrivit aceleiaşi surse, că este vorba despre un clip mai vechi şi că nu el a fost cel care l-a făcut public. Acesta a susţinut că Bianca luase somnifere, în urma unui cerţi, şi i se făcuse rău.

„Îi fac plângere la poliție pentru hărțuire. Pentru că a încercat să intre în locuința mea și regret că nu am făcut-o acum câteva zile, când a intrat în salon după mine. Ar trebui să-i fie rușine, că pretinde că e un tată și un om de afaceri. Se pune cu iubitul meu la masă. Ba îmi trimite flori, ba mă urăște, ba se autoumilește.

Reclamă

Acum o lună de zile îmi trimitea flori și îmi spunea că sunt o femeie frumoasă, azi trimite videouri cu mine.

A uitat că, acum o săptămână, trimitea dedicații prin Adrian Minune și îmi spunea că sunt femeia vieții lui, nu mai scăpam de el și era cu dragoste și flori. Care e problema lui de tot dă video-urile astea cu mine? Nu m-a distrus și nici nu mă va distruge”, a mai spus Drăguşanu.

Bianca Drăguşanu, nuntă de 1 milionde euro

Bianca Drăguşanu şi Gabi Bădălău vor cheltui o sumă impresionantă pentru a-şi uni destinele. Cei doi au făcut planuri nu pentru una, ci pentru două nunţi! 40 de persoane vor fi transportate în Grecia cu un charter. Acolo au fost deja rezervate două hoteluri de lux.

Reclamă 4 / 0/3

Restul apropiaţilor vor fi chemaţi la o petrecere în Bucureşti. Florin Salam şi grecul Nikos Vertis, pentru care s-au achitat 100 de mii de euro, sunt printre vedetele care vor cânta pentru Drăguşanu şi Bădălău. Bianca a primit un inel de logodnă de 30.000 de euro şi a acceptat să semneze un contract prenupţial, mai scrie sursa citată.

Drăguşanu se va afla la al treilea mariaj alături de fiul fostului ministru al Economiei. Ea s-a mai căsătorit cu Victor Slav, în 2013, şi cu Alex Bodi, în 2019, de care s-a despărţit recent. Bianca Drăguşanu a intrat în atenţia presei mondene după relaţia cu fotbalistul Adrian Cristea.

Recomandări
  • Bianca Drăguşanu, scandal cu fostul iubit
  • Cum l-a ameninţat pe Alex Bodi

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:01 Mircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii Vezi toate știrile
Citește și