Închide meniul
Foto

Bianca Drăguşanu, un milion de euro pentru două nunţi! Cât a costat inelul de logodnă şi ce condiţie i-a pus viitorul soţ

Antena Sport Publicat: 28 mai 2021, 19:42

Bianca Drăguşanu, un milion de euro pentru două nunţi

Instagram Bianca Drăguşanu

Bianca Drăguşanu, un milion de euro pentru două nunţi

  • Bianca Drăguşanu se căsătoreşte a treia oară
  • Evenimentul costă un milion de euro

Bianca Drăguşanu, un milion de euro pentru două nunţi! E anunţul zilei în presa mondenă. Drăguşanu şi Gabi Bădălău vor organiza evenimentul cu repetiţie pentru a-şi mulţumi toţi invitaţii, scrie cancan.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bianca Drăguşanu, un milion de euro pentru două nunţi

40 de persoane vor fi transportate în Grecia cu un charter. Acolo au fost deja rezervate două hoteluri de lux.

Restul apropiaţilor vor fi chemaţi la o petrecere în Bucureşti. Florin Salam şi grecul Nikos Vertis, pentru care s-au achitat 100 de mii de euro, sunt printre vedetele care vor cânta pentru Drăguşanu şi Bădălău.

Reclamă

Bianca a primit un inel de logodnă de 30.000 de euro şi a acceptat să semneze un contract prenupţial, mai scrie sursa citată.

Drăguşanu se va afla la al treilea mariaj alături de fiul fostului ministru al Economiei. Ea s-a mai căsătorit cu Victor Slav, în 2013, şi cu Alex Bodi, în 2019, de care s-a despărţit recent.

Reclamă

Bianca Drăguşanu a intrat în atenţia presei mondene după relaţia cu fotbalistul Adrian Cristea.

Ce avere are Bianca Drăguşanu

Bianca Drăguşanu, fosta iubită a lui Adrian Cristea, a devenit imaginea unui studio de videochat din Bucureşti şi a câştigat în urma asocierii 100.000 de euro. Fanii au făcut-o praf în urma acestei decizii şi fosta prezentatoare a avut un derapaj la adresa acestora.

„Câinii latră, ursul trece. Pentru mine nu e decât un alt contract de imagine mult peste tot ce am semnat până acum. Mă așteptam, lumea oricum mă judecă. N-am trăit niciodată după ce zice lumea, iar, de obicei, ăștia care au ceva de zis sunt sub nivelul… mării. Cei care comentează ar fi vrut să fie în locul meu, mai ales financiar”, a spus Drăguşanu, citată de cancan.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Cât câştigă Bianca Drăguşanu pe lună

Bianca Drăguşanu câştigă până la 20.000 de euro lunar doar din postările de pe Instagram. Ea deţine şi o afacere cu haine unicat.

“Eu, din toate punctele de vedere, sunt un om realizat. Conduc o afacere de succes de peste 14 ani, iar contractele de imagine pe care le am mi-au asigurat viitorul din punct de vedere financiar atât mie, cât și familiei mele”, a mai spus Drăguşanu.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei Vezi toate știrile
Pe același subiect
"Mai ții șirul iubitelor din viața ta?" "Prințul" Cristea, răspuns sincer în fața Anamariei Prodan. Cine e marea lui dragoste
Diverse • 2 mart., 16:56
FOTO
„Mai ții șirul iubitelor din viața ta?” „Prințul” Cristea, răspuns sincer în fața Anamariei Prodan. Cine e marea lui dragoste
Fosta iubită a lui Dorian Popa, implicată într-o dramă amoroasă cu milionarul celebru apropiat de clanul Caran
Diverse • 20 dec., 10:51
FOTO
Fosta iubită a lui Dorian Popa, implicată într-o dramă amoroasă cu milionarul celebru apropiat de clanul Caran! Detalii uluitoare
Bianca Drăguşanu şi o cântăreaţă celebră şi-l "dispută" pe unul dintre milionarii cunoscuţi ai României!
Diverse • 3 dec., 19:48
FOTO
Scandal în showbiz! Bianca Drăguşanu şi o cântăreaţă celebră şi-l „dispută” pe unul dintre milionarii cunoscuţi ai României!
Milionarul celebru din România căruia Caranii i-au impus "taxă de şmecherie"
Diverse • 1 dec., 16:47
FOTO
Milionarul celebru din România căruia Caranii i-au impus „taxă de şmecherie”! Ce s-a întâmplat după aceea între ei e uluitor!
Împăcarea anului în showbiz! Bianca Drăguşanu l-a iertat pe iubitul milionar după ce acesta a înşelat-o!
Diverse • 13 oct., 14:12
FOTO
Împăcarea anului în showbiz! Bianca Drăguşanu l-a iertat pe iubitul milionar după ce acesta a înşelat-o!