Închide meniul
Foto

Bianca, fiica lui Marian Aliuţă, întoarce toate privirile. Apariţii răvăşitoare

Valentin Pîrcălabu Publicat: 14 octombrie 2023, 11:53

Reclamă
Bianca, fiica lui Marian Aliuţă, întoarce toate privirile. Apariţii răvăşitoare

Bianca, fiica lui Marian Aliuţă, întoarce toate privirile. Apariţii răvăşitoare

Colaj Facebook

Bianca, fiica lui Marian Aliuţă, întoarce toate privirile. Fostul fotbalist este mândru de fiica sa, care atrage toate privirile la fiecare apariţie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marian Aliuţă a fost unul dintre cei mai talentaţi jucători ai României. Aliuţă a jucat la Steaua şi Rapid, dar şi la Şahtior Donetk. Pe lângă performanţele sportive, Aliuţă a fost, de-a lungul timpului, subiectul unor scandaluri mondene.

Bianca, fiica lui Marian Aliuţă, întoarce toate privirile

Totuşi, Maria Aliuţă a ţinut cu sfinţenie de familia sa. Maria Aliuţă are 3 copii cu Mariana. Bianca este unica fiică şi este de o frumuseţe uimitoare. (VEZI ÎN GALERIA FOTO IMAGINI CU FIICA LUI MARIA ALIUŢĂ)

Cât de frumoasă este Mariana, soţia lui Marian Aliuţă

Cât de frumoasă este Mariana, soţia lui Marian Aliuţă. Femeia îl iubeşte enorm pe fostul fotbalist şi chiar a trecut peste infidelitatea acestuia. Marian Aliuță s-a botezat din nou, la 45 de ani. Fostul fotbalist de la Steaua a trecut la cultul Bisericii Profides, alături de soția sa, Mariana. Aliuță a precizat că a ales să facă acest pas, deoarece la maturitate cunoaște cu adevărat ce este bine și ce este rău.

Mai mult, Marian Aliuţă a recunoscută că şi-a înselat soţia, dar aceasta i-a iertat de fiecare dată greşeala. Mariana este o persoană extrem de discretă şi dă dovadă la fiecare apariţie de rafinament şi eleganţă. (VEZI IMAGINI DE SENZAŢIE CU SOŢIA LUI MARIAN ALIUŢĂ)

Reclamă

Marian Aliuţă a recunoscut de ce a ales să fie botezat din nou, la 45 de ani

Chiar dacă a câştigat sume importante de bani, fostul fotbalist a dezvăluit că a avut mai multe probleme cu banii după, ce şi-a agăţat ghetele în cui. Şi-a cheltuit toţi banii şi şi-a găsit liniştea într-un mod surprinzător.

Am avut chemarea asta, am simțit lucrul acesta, nu m-aș întoarce înapoi. Am trecut prin niște probleme și Dumnezeu așa m-a chemat. Nu mi-e rușine să spun că am avut niște probleme financiare, am avut bani, m-am blocat și lucrurile au revenit la cum erau înainte.

Eram foarte supărat. A început să îi spun problemele și să îl rog să mă aducă acolo unde eram. Eu mi-am bătut joc de bani, mi-a oferit tot ce am vrut”, a declarat Marian Aliuță pentru antenastars.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Marian Aliuță a recunoscut, odată cu noul botez, că în trecut i-a greșit de mai multe ori soției sale, pe care a înșelat-o. A fost botezat, chiar alături de soție, de pastorul Bisericii Profides, Toni Berbece.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV 19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor 19:03 AS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta LIVE TEXT (22:00). Încep semifinalele Europa League şi Conference League 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” Vezi toate știrile
Citește și