Închide meniul

Marian Aliuţă a recunoscut de ce a ales să fie botezat din nou, la 45 de ani: „Nu mi-e ruşine să spun asta!”. Fostul fotbalist s-a pocăit

Publicat: 17 mai 2023, 19:04

Reclamă
Marian Aliuţă a recunoscut de ce a ales să fie botezat din nou, la 45 de ani: „Nu mi-e ruşine să spun asta!. Fostul fotbalist s-a pocăit

Marian Aliuţă a recunoscut de ce a ales să fie botezat din nou, la 45 de ani

Marian Aliuță, alături de soţie/ Facebook Marian Aliuță

Marian Aliuţă a recunoscut de ce a ales să fie botezat din nou, la 45 de ani. Fostul jucător de la Steaua şi Rapid a surprins în momentul în care a ales să se pocăiască şi să treacă la cultul Bisericii Profides, alături de soția sa, Mariana.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aliuţă a jucat ultima dată la Neftchi Baku, echipă la care în prezent este antrenor Laurenţiu Reghecampf. Retras din activitate în 2010, fostul internaţional român a avut mai multe probleme personale. Acesta a fost motivul pentru care a ales calea credinţei.

Marian Aliuţă a recunoscut de ce a ales să fie botezat din nou, la 45 de ani

Chiar dacă a câştigat sume importante de bani, fostul fotbalist a dezvăluit că a avut mai multe probleme cu banii după, ce şi-a agăţat ghetele în cui. Şi-a cheltuit toţi banii şi şi-a găsit liniştea într-un mod surprinzător.

Am avut chemarea asta, am simțit lucrul acesta, nu m-aș întoarce înapoi. Am trecut prin niște probleme și Dumnezeu așa m-a chemat. Nu mi-e rușine să spun că am avut niște probleme financiare, am avut bani, m-am blocat și lucrurile au revenit la cum erau înainte.

Eram foarte supărat. A început să îi spun problemele și să îl rog să mă aducă acolo unde eram. Eu mi-am bătut joc de bani, mi-a oferit tot ce am vrut”, a declarat Marian Aliuță pentru antenastars.ro.

Reclamă

Marian Aliuță a recunoscut, odată cu noul botez, că în trecut i-a greșit de mai multe ori soției sale, pe care a înșelat-o. A fost botezat, chiar alături de soție, de pastorul Bisericii Profides, Toni Berbece.

Aliuţă şi-ar fi înşelat soţia

Vreau să vă spun ca azi a fost o zi de mare bucurie pentru noi, pentru Cer ;i pentru familia Aliuță. Marian îmi povestea că o rudă i-a spus: ‘Degeaba încerci tu să te pocăiești că ești prea păcătos ca sa te mai ierte Dumnezeu!’.

Îmi povestea că a avut vicii multe, soția afla despre ‘escapadele’ lui din ziare si simțea că nu are scăpare din aceste ghiare ale păcatului. Până să afle Cuvântul lui Dumnezeu a crezut că e imposibil să scapi de păcate și chiar că a scăpa de ele înseamnă ‘nefericire’, deși păcatele îi aduceau nefericire lui și familiei.

Reclamă 4 / 0/3

Însă azi a mărturisit un cuget curățit de orice păcat înaintea martorilor văzuți și nevăzuți în apa botezului, așa cum Biblia ne cere să o facem. Azi, Marian si Mari Aliuta au făcut ce și Hristos a făcut, anume Botezul în Apă ca mărturie a purității. Am plâns de bucurie și am predicat cu mari emoții, știind ca botezul lor înseamnă cea mai mare minune din viata lor si cea mai mare bucurie pentru Cer”, a transmis și pastorul Toni Berbece.

Cum le-a răspuns criticilor, după ce s-a botezat din nou

Criticat chiar şi de prieteni pentru decizia de a se boteza la 45 de ani, Aliuţă a declarat că este mândru de decizia sa şi susţine că s-a regăsit.

Am prieteni care spun că ceea ce am făcut eu este greșit, că am plecat de la ortodoxie, că m-am dus către o altă sectă. Cum și preoții spun…Am văzut și preoți care spun că, atunci când pleci din ortodoxie, te rătăcești. Oameni buni, cu Hristos nu ne rătăcim niciodată.

Atunci când vrei să afli adevărul, adevărul este în Biblie și nicăieri în Scriptură Hristos nu spune a fi ortodox, a fi catolic, a fi musulman. Spune simplu: „Pocăiți-vă” și foarte mult vorbește despre creștinism. Este singurul cale către El, creștinismul și pocăința”, a declarat Marian Aliuţă, pe contul său oficial de TikTok.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și