Închide meniul

Biden vs Trump | El este acum favoritul cert al bookmakerilor la câştigarea alegerilor din Statele Unite. Schimbare pe ultima sută de metri

Antena Sport Publicat: 5 noiembrie 2020, 11:18 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:31

Biden vs Trump | El este acum favoritul cert al bookmakerilor la câştigarea alegerilor din Statele Unite. Schimbare pe ultima sută de metri

ProfimediaImages

Joe Biden, luptă aprigă cu Donald Trump

  • Lupta aprigă între Joe Biden şi Donald Trump pentru câştigarea alegerilor din Statele Unite
  • Incidente în mai multe oraşe din Statele Unite

Asta face ca şi casele de pariuri să ajungă la o cotă extrem de mică pentru o victorie a lui Biden, 1.20. Putem spune că răsturnarea de situaţie este importantă, ţinând cont că, iniţial, Trump era favitul bookmakerilor, cu o cotă de 1.80. Biden fiind asociat cu o cotă de 1.90. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Joe Biden, ultimul favorit al caselor de pariuri

Dar, pe ultima sută de metri, înainte de închiderea pariului, calculele s-au schimbat, iar, în general, în sport, bookmakerii oferă o cotă de 1.20 echipelor care sunt favorite certe în anumite meciuri. Asta spune multe despre şansele pe care Biden le are în acest moment. 

În altă ordine de idei, sunt sume uriaşe care s-au plasat pe victoria unuia dintre cei doi candidaţi. O casă celebră de pariuri din Europa susţine că, în total, s-a ajuns la 564 de milioane de dolari pariate doar pe alegerile din Statele Unite. 

Reclamă

Proteste violente în mai multe oraşe americane

Conform colegilor de la observatornews.ro, în câteva oraşe din Statele Unite au izbucnit proteste violete, mai multe zeci de persoane fiind arstate. Mai mult, Garda Naţională a fost scoasă pe străzile din Portland.

Reclamă

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:57 „Nu aş face-o pentru nimic în lume!” Primul refuz după ce Rapid a pierdut al 4-lea meci din playoff 8:49 Ce se întâmplă la FCSB, imediat după câştigarea matematică a titlului! Apel de urgenţă: „Avem deschidere totală!” 8:29 „I se umflă vena la gât când pierde!” Carlos Martinez, dezvăluiri despre Simona Halep: „Poate câştiga Roland Garros!” 8:22 Ilie Dumitrescu i-a propus doi antrenori lui Dan Șucu, pentru a scoate Rapidul din criză. Ar fi o lovitură de proporții! 7:56 Programul complet al semifinalelor Ligii Campionilor Asiei. Toate meciurile sunt exclusiv în AntenaPLAY 15
apr.
23:55
Cristiano Bergodi, criză de nervi după Rapid – Sepsi 0-1! Întrebarea care l-a scos din minţi: „Nu mă înveţi tu fotbal!”
15
apr.
23:29
Dan Şucu a anunţat o decizie radicală la Rapid după a patra înfrângere la rând în play-off a giuleştenilor!
15
apr.
23:17
Cristiano Bergodi, anunţ despre plecarea de la Rapid, după înfrângerea cu Sepsi: „Cel mai greu moment!”
15
apr.
23:16
Reacţia lui Paul Iacob, după ce suporterii giuleşteni i-au cerut demisia lui Bergodi: „Noi suntem principalii responsabili”!
15
apr.
22:52
Reacţia lui Marius Ştefănescu după ce a fost înjurat de fanii Rapidului! Mesajul către suporterii giuleşteni
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Extra • 13 feb., 9:33
FOTO
Rihanna, făcută praf după ce a cântat însărcinată la pauza Super Bowl! ”Cel mai slab din istorie. A jignit jumătate din populație”
Colaj cu Ion Țiriac și Donald Trump
Diverse • 9 feb., 17:37
Cum l-a cunoscut Ion Țiriac pe Donald Trump. Dezvăluiri de senzație ale miliardarului român: „Totul a durat 20 de minute!”
Brittney Griner
Extra • 29 mai, 20:41
Brittney Griner, de 100 de zile într-o închisoare din Rusia. Apel disperat pentru salvarea baschetbalistei din Statele Unite
Joe Biden şi Jill Biden
Diverse • 6 mai, 18:15
Pasiunea ascunsă pe care o are Jill Biden. Joe Biden a recunoscut: „Dorm singur dacă nu fac asta!”
Mikhail Sergachev
Diverse • 28 apr., 9:49
FOTO
Un rus a fost umplut de sânge chiar înainte să se întâlnească cu Joe Biden. Ce s-a întâmplat