Închide meniul

Biden vs Trump! Răsturnare spectaculoasă! A devenit marele favorit la câştigarea alegerilor din Statele Unite. Verdictul specialiştilor

Antena Sport Publicat: 4 noiembrie 2020, 8:54 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:31

Biden vs Trump! Răsturnare spectaculoasă! A devenit marele favorit la câştigarea alegerilor din Statele Unite. Verdictul specialiştilor

ProfimediaImages

Donald Trump şi Joe Biden

  • Lupta aprigă între Joe Biden şi Donald Trump pentru câştigarea alegerilor din Statele Unite
  • Acuze fără precedent făcute de Trump

"Donald Trump era favorit, cu o cotă de 1,80 – 1,90, ceea ce înseamnă că pentru orice 10 lei pariaţi, ai fi primit 19 lei înapoi, deci un profit de 9 lei, în timp ce Joe Biden avea o cotă de 2, cumva, acelaşi randament financiar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu câteva ore înainte de închiderea pariurilor, Joe Biden avea cotă de 1,66 şi Trump 2,20", spune Alexandru Ghiurcău, specialist la o casă de pariuri, citat de hotnews.ro. 

Joe Biden şi Donald Trump luptă cot la cot pentru postul de preşedinte al Statelor Unite

Într-o proiecție CNN, rezultatele parțiale sunt următoarele: Joe Biden are 224 voturi în Colegiul Elector, iar Donald Trump 213.

Reclamă

Pe de altă parte, Trump a ameninţat că va sesiza Curtea Supremă pentru a opri numărătoarea voturilor, reclamând o fraudă. Biden a contraatacat şi a specificat că va lupta împotriva lui Trump la Curtea Supremă, explicând faptul că acuzele ar fi fără precedent.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Extra • 13 feb., 9:33
FOTO
Rihanna, făcută praf după ce a cântat însărcinată la pauza Super Bowl! ”Cel mai slab din istorie. A jignit jumătate din populație”
Colaj cu Ion Țiriac și Donald Trump
Diverse • 9 feb., 17:37
Cum l-a cunoscut Ion Țiriac pe Donald Trump. Dezvăluiri de senzație ale miliardarului român: „Totul a durat 20 de minute!”
Brittney Griner
Extra • 29 mai, 20:41
Brittney Griner, de 100 de zile într-o închisoare din Rusia. Apel disperat pentru salvarea baschetbalistei din Statele Unite
Joe Biden şi Jill Biden
Diverse • 6 mai, 18:15
Pasiunea ascunsă pe care o are Jill Biden. Joe Biden a recunoscut: „Dorm singur dacă nu fac asta!”
Mikhail Sergachev
Diverse • 28 apr., 9:49
FOTO
Un rus a fost umplut de sânge chiar înainte să se întâlnească cu Joe Biden. Ce s-a întâmplat