Închide meniul

Biden vs. Trump! Suma uriaşă pariată pe victoria lui Joe Biden! O nouă răsturnare de situaţie în statele cheie din SUA

Antena Sport Publicat: 4 noiembrie 2020, 14:07 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:31

Reclamă
Biden vs. Trump! Suma uriaşă pariată pe victoria lui Joe Biden! O nouă răsturnare de situaţie în statele cheie din SUA

Abaca Press / Gripas Yur via Hepta

Final 2020 presidential campaign debate between U.S. President Donald Trump and Democratic presidential nominee Joe Biden in Nashville, Tennessee is seen on TV in Washington on October 22, 2020. Photo by Yuri Gripas/ABACAPRESS.COM

Un britanic e cel mai mare fan al lui Joe Biden. Acesta a pariat peste un milion de dolari pe victoria lui Joe Biden, scrie CNN. Identitatea pariorului este încă necunoscută. În cazul în care Biden va câştiga, pariorul va avea un profit de aproximativ 700.000 de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Iniţial, favorit la câştigarea alegerilor era Trump, cu o cotă de 1.80, un pic mai mică decât a adversarului său (1.90). Între timp, Biden a ajuns la 1.60 şi Trump la 2.20. Sumele aruncate la pariuri pe alegerile din SUA nu i-au suprins pe specialişti. Chiar şi în România pariuri au mizat suma mari de bani pe alegerile din SUA.

"Având în vedere că am asistat la această creştere a pariurilor sportive, nu ne-am mira să avem o miză record. Am avut mize de ordinul zecilor de mii, plasate pe un singur pariu", a spus specialistul în pariuri, Alexandru Ghiurcău.

Joe Biden şi Donald Trump, umăr la umăr

După ce Donald Trump şi-a anunţat victoria, înainte ca voturile să fie numărate, se pare că situaţia se va schimba.

Conform ultimelor informaţii, Biden a preluat conducerea în două state cheie. Este vorba de Michigan şi Wisconsin, două state care pot decide viitorul preşedinte al SUA.

Reclamă

Joe Biden şi Donald Trump luptă cot la cot pentru postul de preşedinte al Statelor Unite
Într-o proiecție CNN, rezultatele parțiale sunt următoarele: Joe Biden are 224 voturi în Colegiul Elector, iar Donald Trump 213.

Pe de altă parte, Trump a ameninţat că va sesiza Curtea Supremă pentru a opri numărătoarea voturilor, reclamând o fraudă. Biden a contraatacat şi a specificat că va lupta împotriva lui Trump la Curtea Supremă, explicând faptul că acuzele ar fi fără precedent. 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7
mai
23:44
PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare!
7
mai
23:43
FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului
7
mai
23:32
Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume
7
mai
23:17
Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci”
7
mai
23:16
Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2”
7
mai
22:49
Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia
7
mai
22:21
Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB!
7
mai
22:02
„Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1!
7
mai
21:52
Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles”
7
mai
21:46
„N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului
Vezi toate știrile
Citește și