Închide meniul

Biden vs Trump. Sume uriaşe plasate în timpul alegerilor din Statele Unite. Schimbare totală în cursa dintre cei doi

Reclamă

Antena Sport Publicat: 4 noiembrie 2020, 11:57 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:31

Biden vs Trump. Sume uriaşe plasate în timpul alegerilor din Statele Unite. Schimbare totală în cursa dintre cei doi

ProfimediaImages

Donald Trump şi Joe Biden

Iniţial, favorit la câştigarea alegerilor era Trump, cu o cotă de 1.80, un pic mai mică decât a adversarului său (1.90). Între timp, Biden a ajuns la 1.60 şi Trump la 2.20.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Având în vedere că am asistat la această creştere a pariurilor sportive, nu ne-am mira să avem o miză record. Am avut mize de ordinul zecilor de mii, plasate pe un singur pariu", a spus specialistul în pariuri, Alexandru Ghiurcău. 

Joe Biden şi Donald Trump luptă cot la cot pentru postul de preşedinte al Statelor Unite

Într-o proiecție CNN, rezultate parțiale sunt următoarele: Joe Biden are 224 voturi în Colegiul Elector, iar Donald Trump 213.

Pe de altă parte, Trump a ameninţat că va sesiza Curtea Supremă pentru a opri numărătoarea voturilor, reclamând o fraudă. Biden a contraatacat şi a specificat că va lupta împotriva lui Trump la Curtea Supremă, explicând faptul că acuzele ar fi fără precedent.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:10 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat! Penalty dat şi anulat pentru Dinamo! 20:38 Jaqueline Cristian, calificare de senzaţie în turul 3 de la Madrid! Victorie în set decisiv cu Barbora Krejcikova 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” Vezi toate știrile
Citește și