Închide meniul

Bobana Velickovic a murit, după ce a stat 10 zile în comă. Femeia avea 31 de ani

Antena Sport Publicat: 24 iunie 2020, 5:27

Bobana Velickovic a murit, după ce a stat 10 zile în comă. Femeia avea 31 de ani

Twitter

  • Bobana Velickovic a decedat
  • Sportiva avea 31 de ani

Bobana Velickovic este campioană europeană la proba de pistol cu aer comprimat 10 metri. Sportiva a decedat duminică, după ce a stat în comă timp de 10 zile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cauza decesului este faptul că doctorii nu și-au dat seama că suferă de un sindrom destul de rar care afectează femeile însărcinate și care se manifestă prin constricția vaselor de sânge în tot corpul. 

Bobana Velickovic a decedat

"Cu mare tristețe am aflat vestea dispariției multiplei campioane Bobana Momčilović Veličković, după o scurtă și grea suferință la Belgrad. Bobana începuse să practice tirul de la vârsta de 9 ani. 

Reclamă

A dominat categoric ultima sa competiție și a contribuit și la titlul cucerit pe echipe, iar cu aceste două medalii de aur a devenit una din cele mai titrate sportive din Europa. Condoleanțe familiei, prietenilor și comunității sportive din Serbia" a fost comunicatul forului internațional.

Bobana Velickovic este campioană mondială şi triplă campioană europeană. Nou-născutul este sănătos. 

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Vezi toate știrile