Închide meniul
Foto

Brigitte Pastramă a fost pusă sub control judiciar. Cum se apără fosta soţie a lui Ilie Năstase. „Este o lege pe care lumea nu o ştie”

Reclamă

Publicat: 23 iulie 2021, 19:53

Brigitte Pastramă a fost pusă sub control judiciar. Cum se apără fosta soţie a lui Ilie Năstase. „Este o lege pe care lumea nu o ştie”

Brigitte şi Florin Pastramă, puşi sub control judiciar

Instagram Brigitte Pastramă

În acelaşi caz este suspect şi actualul ei soţ, Florin Pastramă. Poliţiştii au făcut joi percheziţii la casa acestora şi au ridicat mai multe probe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Brigitte şi Florin Pastramă, puşi sub control judiciar

S-au luat şi primele decizii. Brigitte şi Florin Pastramă au fost puşi sub control judiciar şi nu au voie să părăsească România. Trebuie să se prezinte regulat la secţia de poliţie, pentru verificări.

Brigitte Pastramă a avut şi o primă reacţie. Se consideră nevinovată şi anunţă că doar a cumpărat măştile pentru a le revinde. Riscă să ajungă la închisoare pentru o sumă infimă.

Nu doresc să vorbesc prea mult despre acest subiect. Credeau că noi fabricăm măști. Noi le-am vândut legal. Prețul unei măști nu este de 70 de lei cum se zice, ci de 9,9 lei. Măștile au fost scoase la vânzare pe unul dintre cele mai mari magazine online din România. Nu știam că nu se vând cu semnele noastre.

S-au vândut foarte puține până acum, nu vreau să spun un număr sau măcar un procent. Ei au crezut că noi avem atelier, le fabricăm, dar nu este așa. Noi am cumpărat acele măști după care cineva ne-a propus o colaborare pentru a le vinde.

Reclamă

Nu am știut că nu se vând cu însemne. Sunt foarte mulți în situatia aceasta. Noi le-am vandut legal, am plătit și TVA-ul. Este o lege care am înteles că nu ne dă voie, o lege pe care lumea nu o știe. Repet, noi nu avem atelier, nu fabricăm acele măști. Pur și simplu le-am cumpărat și revândut”, a declarat Brigitte Pastramă pentru playsport.ro.

Percheziţii acasă la fosta soţie a lui Ilie Năstase

Astăzi, 22.07.2021, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului Serviciul de Investigare a Criminalității Economice Sector 2, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, a pus în executare un mandat de percheziție domiciliară pe raza județului Ilfov, emis de Judecătoria Sectorului 2 Bucuresti, într-un dosar în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrafacerea unei mărci și punerea în circulație de produse contrafăcute”, se anunţă în comunicatul Poliţiei.

Conform Codului Penal, infracţiunea de care sunt bănuiţi este pedepsită cu închisoarea şi cu amenzi de până la 150.000 de lei. ”Punerea în circulație a produselor realizate ca urmare a contrafacerii sau folosirii fără drept a obiectului unei invenții se pedepsește cu închisoare de la 3 luni la 3 ani”, se arată în Articolul 300.

Reclamă 4 / 0/3

Fosta soţie a lui Ilie Năstase a mai ajuns după gratii şi la începutul anilor 2000. Brigitte a fost acuzată de tâlhărie şi a primit 3 ani şi jumătate de închisoare cu executare. A fost eliberată condiţionat după doi ani.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! 18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu 18:35 FotoOlimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului 18:18 Un fost jucător legendar al Craiovei e total dezamăgit de FCU Craiova: „Poate să o bată şi o echipă de Divizia C”! 17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! Vezi toate știrile
Citește și