Închide meniul
Foto

„Bună, rază de soare!” Fiica lui Cristi Borcea, uimitoare şi pentru femeia care l-a pus pe jar pe fratele său

Valentin Pîrcălabu Publicat: 3 august 2023, 18:52

Reclamă
„Bună, rază de soare!” Fiica lui Cristi Borcea, uimitoare şi pentru femeia care l-a pus pe jar pe fratele său

Fiica lui Cristi Borcea, uimitoare

Colaj Instagram

Fiica lui Cristi Borcea a avut o apariţie uimitoare şi pentru femeia care l-a pus pe jar pe fratele său geamăn, Angelo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Melissa Borcea a postat pe reţelele de socializare mai multe imagini superbe, iar printre cei care au comentat se află şi superba iubită a fratelui său geamăn. Denise a reacţionat imediat după ce a văzut imaginile cu „cumnata sa”.

Fiica lui Cristi Borcea, uimitoare şi pentru femeia care l-a pus pe jar pe fratele său

„Bună, rază de soare„, a fost comentariul la care fiica lui Cristi Borcea a răspuns cu un zâmbet cu inimioare. Din filmuleţele puse la Insta Story, reiese că Angelo şi iubita sa îşi petrec vacanţa alături de Melissa Borcea. (VEZI IMAGINI FABULOASE ÎN GALERIA FOTO CU DENISA ŞI CU FIICA LUI CRISTI BORCEA)

Fiul lui Cristi Borcea se iubește de mai mult timp cu Denisa, cea care studiază la Facultatea de Arhitectură și Urbanism din Timișoara.

Angelo Borcea a absolvit liceul în 2021, motiv pentru care a fost felicitat de mama lui. „Trebuie să îți alegi cu grijă idealurile și să țintești cât mai sus„, a fost mesajul transmis de Mihaela Borcea.

Reclamă

Cu o avere estimată la peste 80 de milioane de euro, fostul patron al lui Dinamo are 9 copii cu 4 femei. A lăsat de înţeles, de mai multe ori, că nu vrea să se oprească aici.

Omul de afaceri a mai fost însurat cu Mihaela Borcea (între anii 1988-2011) și cu Alina Vidican (2011 – 2016). Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreuna 3 copii: Milan și gemenele Indira și Rania. Cu prima sa soție, Mihaela, fostul patron al lui Dinamo are un băiat, Patrick, şi gemenii Antonia şi Angelo. Cu a doua soţie, Alina Vidican, are alți doi copii: George Alexandru şi Gloria. Borcea mai are o fetiță, Carolyn , din relația cu Simona Voiculescu.

Fiul „secret” al lui Cristi Borcea este un romantic incurabil

Fiul „secret” al lui Cristi Borcea, Angelo Borcea, este un romantic incurabil. Tânărul de 19 ani este îndrăgostit de Denisa, o studentă la Facultatea de Arhitectură și Urbanism din Timișoara. Aceasta l-a cucerit definitiv!

Reclamă 4 / 0/3

Angelo Borcea trăieşte într-un lux de nedescris şi a fost mereu înconjurat de femei frumoase. Este unul dintre moştenitorii averii uriaşe strânse de Cristi Borcea, fostul patron al lui Dinamo. Peste 80 de milioane de euro ar avea omul de afaceri, care are 9 copii.

Denisa a postat două imagini dintr-un bolid de zeci de mii de euro. Angelo Borcea i-a comentat imediat şi a folosit mai multe emoji care înfăţişează inimi. Iubita lui i-a răspuns în acelaşi mod.

Cei doi afişează des poze în care apar împreună, în destinaţii exotice. Angelo o „răsfaţă” pe Denisa atât în vacanţe, cât şi prin declaraţiile de dragoste pe care le face în public.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și