Închide meniul
Foto

Fiul „secret” al lui Cristi Borcea este un romantic incurabil. Cum arată femeia care l-a cucerit definitiv pe Angelo

Reclamă

Antena Sport Publicat: 6 martie 2023, 19:44

Fiul „secret” al lui Cristi Borcea este un romantic incurabil. Cum arată femeia care l-a cucerit definitiv pe Angelo

Angelo Borcea este unul dintre cei 9 copii ai lui Cristi Borcea

Angelo Borcea este într-o relaţie cu Denisa / Colaj Instagram

Fiul „secret” al lui Cristi Borcea, Angelo Borcea, este un romantic incurabil. Tânărul de 19 ani este îndrăgostit de Denisa, o studentă la Facultatea de Arhitectură și Urbanism din Timișoara. Aceasta l-a cucerit definitiv!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Angelo Borcea era o prezenţă extrem de discretă înainte să o cunoască pe Denisa. Evita să posteze pe reţelele sociale sau să ofere detalii despre viaţa privată. Situaţia s-a schimbat din momentul în care şi-a oficializat relaţia cu Denisa, care este de o frumuseţe răpitoare (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS).

Fiul „secret” al lui Cristi Borcea este un romantic incurabil

Angelo Borcea trăieşte într-un lux de nedescris şi a fost mereu înconjurat de femei frumoase. Este unul dintre moştenitorii averii uriaşe strânse de Cristi Borcea, fostul patron al lui Dinamo. Peste 80 de milioane de euro ar avea omul de afaceri, care are 9 copii.

Denisa tocmai a postat două imagini dintr-un bolid de zeci de mii de euro. Angelo Borcea i-a comentat imediat şi a folosit mai multe emoji care înfăţişează inimi. Iubita lui i-a răspuns în acelaşi mod.

Angelo Borcea
Angelo Borcea a comentat la fotografiile Denisei

Cei doi afişează des poze în care apar împreună, în destinaţii exotice. Angelo o „răsfaţă” pe Denisa atât în vacanţe, cât şi prin declaraţiile de dragoste pe care le face în public.

Reclamă

Angelo ar putea fi primul copil al lui Cristi Borcea care ajunge în faţa altarului. Omul de afaceri a mai fost însurat cu Mihaela Borcea (între anii 1988-2011) și cu Alina Vidican (2011 – 2016). Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreuna 3 copii: Milan și gemenele Indira și Rania. Cu prima sa soție, Mihaela, fostul patron al lui Dinamo are un băiat, Patrick, şi gemenii Antonia şi Angelo. Cu a doua soţie, Alina Vidican, are alți doi copii: George Alexandru şi Gloria. Borcea mai are o fetiță, Carolyn , din relația cu Simona Voiculescu.

Angelo Borcea, dat peste cap de iubita lui

Denisa a comentat la una dintre fotografiile postate de Angelo. „Te iubesc„, i-a scris tânăra. Acesta a răspuns imediat: „Şi eu te iubesc!„. Au apărut imediat şi propuneri de nuntă. „Când căutaţi un naş, ştiţi unde să sunaţi„, a glumit un prieten al fiului lui Cristi Borcea.

Angelo Borcea era o persoană discretă în spaţiul public din România. Angelo Borcea a absolvit liceul în 2021, motiv pentru care a fost felicitat de mama lui. „Trebuie să îți alegi cu grijă idealurile și să țintești cât mai sus„, a fost mesajul transmis de Mihaela Borcea.

Reclamă 4 / 0/3

Puştiul de 19 ani şi-a dus partenera în Dubai de Sărbători şi a petrecut printre milionarii lumii. Fiul fostului patron de la Dinamo nu s-a uitat la bani şi s-a cazat într-un hotel de cinci stele. A fost înconjurat de un lux orbitor şi a stat într-o cameră cu o vedere panoramică.

Denisa şi-a încântat urmăritorii cu mai multe fotografii spectaculoase. A făcut plajă chiar pe marginea piscinei infinity de pe acoperişul hotelului.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și