Închide meniul
Foto

Cadoul la care râvnește Anamaria Prodan pe 17 decembrie, când va împlini 50 de ani: „Asta mi-aș dori, e singurul lucru!”

Antena Sport Publicat: 14 decembrie 2022, 9:19

Reclamă
Cadoul la care râvnește Anamaria Prodan pe 17 decembrie, când va împlini 50 de ani: „Asta mi-aș dori, e singurul lucru!”

Anamaria Prodan este în culmea fericirii

Instagram

S-a aflat care este cadoul la care râvnește Anamaria Prodan în ziua în care va împlini 50 de ani. Vedeta își sărbătorește ziua de naștere pe 17 decembrie, alături de familie și prieteni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Agentul de jucători este cu pregătirile în toi pentru petrecerea cu 300 de invitați pe care o organizează la un restaurant din București. Anamaria a anunțat și care este singurul cadou pe care și l-ar dori în ziua în care ajunge la o bornă impresionantă.

Cadoul la care râvnește Anamaria Prodan, la împlinirea a 50 de ani

Pe punctul de a divorța de cel de-al doilea soț, Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan și-ar dori să își găsească barbatul ideal.

(Moderator: Care e cel mai frumos cadou pe care l-ai putea primi?) Dacă mă întrebi acum, mi-aș dori… singurul lucru de pe pământul ăsta, să am alături de mine un bărbat. Dar un bărbat adevărat. Asta este ceea ce îmi doresc eu!

În rest am de toate. Fac bani singură, am mașini, am case, am bani, am bijuterii. Am tot ce vreau! Nu… vreau un bărbat adevărat!„, a declarat Anamaria Prodan la podcastul „Tare de tot”.

Reclamă

Impresarul a oferit și detalii despre petrecerea care va avea loc în acest final de săptămână.

Va fi cu lăutari, păi sunt româncă. Lăutari, muzică lăutărească, manele, de toate. Am zis că facem un spectacol adevărat de muzică românească. Eu cânt la toate petrecerile!”, spunea Anamaria Prodan.

Ion Țiriac, lăudat de Anamaria Prodan

Ion Țiriac este românul care a “cucerit-o” pe Anamaria Prodan. Vedeta a recunoscut că și-ar dori ca miliardarul să îi fie soț, după divorțul de Laurențiu Reghecampf. Fostul mare jucător de tenis este considerat a fi, de agentul de jucători, bărbatul perfect.

Reclamă 4 / 0/3

Anamaria Prodan e convinsă că Ion Țiriac este bărbatul lângă care ar fi cu adevărat fericită.

(Reporter: Tu te mai vezi cu cineva?) Da. A treia oară trebuie să fie cu noroc. Așa zic eu, trebuie să am un bărbat lângă mine cum vreau eu. Eu cred foarte tare în instituția căsătoriei, așa este firesc să fie.

Dacă în România sau în orice colț de pe pământ se află un bărbat așa: pentru care mândria, demnitatea și puterea… trebuie să fie puternic și din punct de vedere financiar, și fizic… dacă există bărbatul ăla care își dorește să o aibă pe Anamaria Prodan alături, cu care să construiască un imperiu mai puternic decât fostul imperiu Reghecampf-Prodan, care știe că atunci când iese cu mine trebuie să se facă liniște din ambele părți, care știe că respectul față de familie trebuie să fie atât de sus. Pe Reghecampf l-am ridicat în vârful piramidei, dar nu a știut să se mențină. Acolo este puterea unui om, să te menții. Așa contează.

Și dacă de exemplu îmi găsesc un Țiriac? O să fiu eu nevasta lui Ion Țiriac, înțelegi? Eu am nevoie de un astfel de bărbat. Eu nu mai pot să iau unul de jos, să îl învăț, să îl construiesc, și iar să cadă cu vreo parașută de asta.

(Reporter: Există în momentul ăsta profilul?) Da, Țiriac! Păi, am 50 de ani (n.r. dacă nu o deranjează vârsta lui Ion Țiriac). Doar nu ai vrea să îmi iau unul de 30 de ani!“, a declarat Anamaria Prodan în cadrul aceluiași podcast.

Ion Țiriac are 83 de ani și a fost căsătorit o singură dată. Fosta handbalistă Erika Braedt i-a fost soție între 1963 și 1965. Căsnicia Anamariei Prodan cu Tiberiu Dumitrescu a durat între 1998 și 2007. Din 2008 este căsătorită cu Laurențiu Reghecampf.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB Vezi toate știrile
Citește și