Închide meniul

Calendarul celor mai importante evenimente sportive din 2023

Antena Sport Publicat: 12 aprilie 2023, 18:00 / Actualizat: 19 aprilie 2023, 16:53

Reclamă

Calendarul celor mai importante evenimente sportive din 2023. Acest an va fi un an important pentru sportul mondial. Sunt așteptate câteva evenimente sportive mari, care vor atrage zeci de mii de spectatori și milioane de telespectatori. Totodată, principalele competiții sportive sunt foarte importante pentru sportivii care muncesc din greu pentru a excela în aceste turnee și pentru a-și reprezenta țara cu mândrie. Va fi un an bun și pentru pasionații de pariuri sportive, pentru că vor exista sute de evenimente din fotbal, tenis, motorsport , multe dintre ele interesante și atractive în această industrie. Accesați Casino7 pentru mai multe informații despre pariuri sportive.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai jos aveți calendarul celor mai importante evenimente sportive din 2023. Voi ce sporturi practicați sau preferați?

Finala UEFA Champions League

Finala UEFA Champions League este unul dintre cele mai așteptate și urmărite evenimente de fotbal din lume. Meciul va avea loc pe Stadionul Olimpic Atatürk din Istanbul, pe 10 iunie 2023, finaliștii nefiind încă decisi.

Wimbledon

Fanii tenisului vor avea calendarele pline, deoarece unele dintre cele mai importante turnee sunt pe cale să aibă loc în 2023. Wimbledon este cel mai vechi și mai prestigios turneu de tenis din lume, care a fost fondat în 1877. Wimbledon este programat să aibă loc în Anglia, în perioada 3-16 iulie

US Open

Un alt eveniment de tenis de renume este programat să aibă loc în vara anului 2023. US Open este o modalitate majoră de a vă bucura de superstaruri familiare cu terenul de tenis. Turneul US Open va avea loc în perioada 28 august – 10 septembrie la New York, Statele Unite.

Reclamă
Reclamă 4

Cupa Mondială de rugby

Cupa Mondială de Rugby are loc la fiecare patru ani. În 2023, printre echipele calificate este și echipa de rugby a României. Alte echipe: Africa de Sud, Noua Zeelandă, Anglia, Țara Galilor, Irlanda, Franța, Australia, Japonia, Scoția, Argentina, Fiji și Italia.

Competiția din acest an se organizează în Franța, între 8 septembrie și 28 octombrie.

Campionatul Mondial de Fotbal Feminin

Campionatul Mondual de Fotbal Feminin a apărut în 1991, ediție la care au participat 12 echipe. Astăzi, Cupa Mondială de Fotbal Femin va avea loc între 32 de națiuni pentru prima dată în istoria sa.

Reclamă

Argentina, Australia, Brazilia, Canada, China PR, Columbia, Costa Rica, Danemarca, Anglia, Franța, Germania, Italia, Jamaica, Japonia, Republica Coreea, Maroc, Țările de Jos, Noua Zeelandă, Nigeria, Norvegia, Filipine, Republica Irlanda, Africa de Sud, Spania, Suedia, Elveția, SUA, Vietnam și Zambia vor veni pe cea mai mare scenă a fotbalului feminin pentru a scrie istorie începând din 20 iulie până pe 20 august.

Pentru prima dată, turneul este programat în două țări, Australia și Noua Zeelandă fiind gazde comune.

România va fi prezentă la Cupa Mondială de Fotbal Femin prin Iuliana Demetrescu și Mihaela Țepușă, care vor arbitra meciurile FIFA Women’s World Cup. Iuliana este pe lista arbitrilor de centru, în timp ce Mihaela este arbitru asistent.

Cursa de 24 de ore de la Le Mans

În perioada 10 iunie – 11 iunie 2023, va avea loc cursa de 24 de ore de la Le Mans. Este o cursă de anduranță pe circuitul de la Le Mans, Franța.

Turul Frantei

Anul acesta, Turul Franței va avea startul și primele trei etape în Țara Bascilor Spania. În Franța vor fi alte 18 etape, iar finala va fi la Paris, duminică, 23 iulie.

Lista competițiilor sportive cu siguranță este mult mai lungă pentru fiecare, în funcție de pasiuni și hobby-uri. Să nu uităm de Formula 1, inclusiv cu Marele Premiu din Las Vegas.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
20:04

LIVE TEXTFranţa – Polonia şi Olanda – Austria se joacă ACUM. Austriecii au dat lovitura, printr-un autogol

19:56

Slovacia – România, LIVE TEXT miercuri, ora 19:00! „Tricolorii”, la un pas de o calificare istorică în „optimile” EURO 2024

19:40

„Am avut discuții!” Giovanni Becali, anunțul momentului despre Dennis Man și Valentin Mihăilă!

19:26

„Să nu ne culcăm pe o ureche!” Viorel Moldovan, avertisment pentru România, înaintea duelului cu Slovacia

19:21

Dinamo și-a stabilit programul pentru cantonamentul din Slovenia! Câte amicale vor disputa „câinii” lui Zeljko Kopic

18:59

„Ianis Hagi, la Fenerbahce?” Giovanni Becali a dat imediat răspunsul, chiar înaintea meciului decisiv al României de la EURO

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 3 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 4 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 5 Portugalia – Cehia 2-1. Portughezii au marcat golul victoriei în prelungirile meciului. Debut cu dreptul pentru Ronaldo la EURO 6 Ce cotă incredibilă are România la calificarea în „optimile” EURO 2024. Tricolorii, lideri în Grupa E după ce au umilit Ucraina
Citește și