Închide meniul
Foto

Calvar pentru o româncă din Anglia, după ce şi-a făcut cont pe OnlyFans: „O parte din ură era pe faţă! A fost jenant!”

Publicat: 5 ianuarie 2023, 15:43

Calvar pentru o româncă din Anglia, după ce şi-a făcut cont pe OnlyFans: „O parte din ură era pe faţă! A fost jenant!”

Calvar pentru Alice Ardelea în Anglia

Sursa: Facebook Alice Ardelean

  • Calvar pentru o româncă din Anglia, după ce şi-a făcut cont pe OnlyFans
  • Alice Ardelean este luptătoare MMA

Calvar pentru o româncă din Anglia, după ce şi-a făcut cont pe OnlyFans. Alice Ardelean este luptătoare MMA şi şi-a făcut cont pe platforma pentru adulţi OnlyFans.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alice Ardelean este o luptătoare MMA care se antrenează la o sală din Birmingham. Aceasta a avut parte de o reacţie dură din partea colegelor de sală.

Calvar pentru o româncă din Anglia

Obișnuiam să mă antrenez la o sală de sport când am început OnlyFans și am continuat să arăt provocator. În realitate, singurul motiv pentru care făceam OnlyFans era acela de a putea plăti pentru echipamentul meu de antrenament, nutriționist și gimnastică în fiecare zi. Mă gândeam doar la treburile mele, dar ura era acolo. O parte din ură era pe față și femeile din sală se plângeau de mine. A fost jenant.

Reclamă

Trebuia să le spun: nu sunt aici să-ți iau omul. E doar munca mea și nu interferez cu treaba ta. Nu e vina mea dacă soțul tău a fost pe OnlyFans-ul meu sau nu”, a spus Alice Ardelean conform celor de la Daily Star, citat de libertatea.ro.

Alice Ardelean ar câştiga 10 mii de lire sterline pe oră.

Reclamă

Larisa Drăgulescu a făcut o avere din videochat

Larisa Drăgulescu o duce bine și pe plan profesional. Fosta soție a lui Marian Drăgulescu face videochat și susține că a făcut o avere de două milioane de euro.

Nu se împart lucrurile între mine și el. Contractul pe care am ales să îl fac este unul definitiv. Momentan tot ce am este pe numele meu și al mamei mele iar peste un an când va face fata mea 18 ani, voi muta actele pe numele ei. Mai exact, jumătate din bunurile mele îi vor reveni fetei iar cealaltă jumătate îi vor reveni băiatului peste trei ani când va deveni și el major.

Asta înseamnă: casele, afacerea salonului și intenționez în câteva luni să achiziționez și un teren pentru a amenaja un teren sintetic pentru sport. Va fi un teren sintetic de fotbal acoperit, o bază sportivă mai exact ( balon ) și cu un bar care să aibă o terasă unde oamenii să se hidrateze înainte sau după efort. Am făcut niște calcule și totul mă duce undeva la 100.000 de euro”, a spus Larisa Drăgulescu, potrivit impact.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” Vezi toate știrile
Pe același subiect
O româncă e campioană mondială în cuşcă şi face avere din OnlyFans
FIGHT • 17 ian., 21:28
FOTO
O româncă e campioană mondială în cuşcă şi face avere din OnlyFans. „Bombardierul” Pascu o antrenează pentru debutul în UFC
Alice Ardelean este luptătoare de MMA
Diverse • 16 feb., 9:40
FOTO
„Demnitatea nu-ţi plăteşte facturile”. Revolta româncei care practică un sport sângeros şi face bani din platformele pentru adulţi