Închide meniul

Calvarul prin care au trecut doi români, ameninţaţi de mafioţii italieni: "Trebuie să ne daţi banii"

Antena Sport Publicat: 28 iunie 2020, 8:23 / Actualizat: 11 mai 2021, 19:44

Reclamă
Calvarul prin care au trecut doi români, ameninţaţi de mafioţii italieni: "Trebuie să ne daţi banii"

Zuma Press / Cecilia Fabiano via Hepta

Doi români, ameninţat de mafioţi

Deşi îşi imaginau că viaţa lor se va schimba, totul a luat o întorsătură nefericită. Cei doi au fost ameninţaţi şi şantajaţi de mafioţi. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Astfel, Vito Carbone, 26 de ani, rudă a unui membru al clanului Carbone, activ în Puglia, a mers de mai multe ori la domiciliul celor doi frați români pentru a le cere taxă de protecţie, scrie La Gazzeta del Mezzogiorno.

Însoțit de alți patru bărbați, i-a amenințat pe români că vor fi bătuți și alungați din localitate, dacă nu cotizează cu o sumă de bani lunar.

Mai mult, sub ameninţarea unui cuţit, Vito Carbone le-a transmis un mesaj dur românilor. "Noi suntem clanul Carbone, dați-ne banii! Ați venit în Italia să ne furați locurile de muncă, așa că trebuie să ne dați bani. Dacă nu, vă vom alunga din Trinitapoli”, a fost mesajul mafiotului.

Românii au plecat din zonă, însă au făcut plângere la Poliţie. Pe 22 iunie, Tribunalul din Foggia a decis ca Vito Carbone să fie cercetat penal pentru amenințare, tentativă de extorcare și port ilegal de armă albă. Mafiotul a susţinut în faţa judecătorilor că i-a împrumutat cu bani pe români, care nu i-au mai dat înapoi.

Reclamă
Reclamă 4

Vito Carbone devenise unul dintre șefii clanului, după moartea lui Cosimo Damiano, unchiul său. 

Recomandări

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
12:15

Franţa – Belgia LIVE TEXT (19:00). Duel de foc pentru sferturile EURO 2024. Echipele probabile

12:01

„Jackie” Ionescu a murit la 88 de ani

11:42

Sorana Cîrstea şi Ana Bogdan au coborât în clasamentul WTA! Cum arată ierarhia feminină înainte de Wimbledon 2024

11:13

„E o ruşine!” Lando Norris continuă tirada la adresa lui Max Verstappen, după MP al Austriei: „M-am luptat corect şi cu respect”

10:51

Simone Biles s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024

10:28

Luis de la Fuente, discurs categoric după victoria Spaniei în faţa Georgiei: „Am fi putut câştiga cu 8-1”

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 5 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 6 FotoGigi Becali, la 66 de ani! Dezvăluire incredibilă. Care este, de fapt, data de naştere a patronului FCSB: „M-am născut pe câmp!”
Citește și