Închide meniul

Calvarul prin care trece jucătoarea care a refuzat să ţină momentul de reculegere în memoria lui Diego Maradona

Reclamă

Antena Sport Publicat: 1 decembrie 2020, 7:05 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:30

Calvarul prin care trece jucătoarea care a refuzat să ţină momentul de reculegere în memoria lui Diego Maradona

Captură Youtube

Paula Dapena a refuzat să-l omagieze pe Diego Maradona

"Nu numai eu am primit ameninţări prin reţelele de socializare, ci şi colegele mele. Au existat şi ameninţări cu moartea. Mi-a scris cineva `voi afla adresa ta, voi veni la casa ta şi îţi voi rupe picioarele`", a dezvăluit Dapena, pentru spaniolii de la As. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Paula Dapena a explicat de ce nu a ţinut momentul de reculegere pentru Diego Maradona

Paula este însă pregătită să se răzbune pe aceştia. "Poate voi dezvălui care sunt persoanele care m-au ameninţat. Poate conturile lor vor fi şterse. Îi voi reporta. Voi vedea ce se poate face". 

Paula a recunoscut că Maradona a fost un atlet ”cu capacități și calități spectaculoase”, dar spune că a refuzat să țină minutul de reculegere deoarece crede că ”pentru a fi un fotbalist, trebuie mai întâi să fii o persoană care are valori mai mari decât pe terenul de fotbal”.

Diego Maradona a murit la 60 de ani. Noi dezvăluiri

Leopoldo Luque, medicul care l-a operat pe Diego Maradona pe creier, spune că fostul mare fotbalist era foarte deprimat şi a refuzat să fie tratat într-o clinică specializată. "Nu a vrut nimic", a spus Luque, care este acuzat de omor din culpă de autorităţile din Argentina.

"Toţi se uitau la mine pentru că ştiau că sunt singurul pe care îl ascultă. Nimeni nu îndrăznea să intre în camera lui. În timpul reuniunilor mă ignorau, m-au folosit doar pentru asta", a spus Luque la emisiunea Intrusos, de la America TV, citată de Tycsports.com.

Reclamă

Maradona s-a lovit la cap şi a avut chiar şi probleme cardiace, potrivit uneia dintre infirmiere, care a oferit declaraţii prin intermediul avocatului. "Maradona a căzut cu o săptămână înaintea decesului şi s-a lovit puternic la cap. Păcat că nu s-au gândit să-i facă o rezonanţă magnetică sau un tomograf. Nimic, nimic", a declarat Rodolfo Baqué, avocatul Giselei Madrid.

Recomandări

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” Vezi toate știrile
Citește și