Închide meniul
Foto

Cântăreaţa celebră care s-a distrat cu George Puşcaş pe Insula Miliardarilor a apărut în noi ipostaze provocatoare

Publicat: 9 noiembrie 2023, 17:58

Reclamă
Cântăreaţa celebră care s-a distrat cu George Puşcaş pe Insula Miliardarilor a apărut în noi ipostaze provocatoare

Cântăreaţa celebră care s-a distrat cu George Puşcaş pe Insula Miliardarilor a apărut în noi ipostaze provocatoare

George Puşcaş şi Alexandra Stan, distrându-se în Mykonos / colaj Instagram

Alexandra Stan, cântăreaţa care s-a distrat cu George Puşcaş în Mykonos, a apărut pe internet în noi ipostaze provocatoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandra Stan s-a pozat şi s-a filmat fără sutien. Cântăreaţa e recunoscută ca fiind una dintre cele mai dezinvolte artiste de la noi. (IMAGINILE PROVOCATOARE ÎN GALERIA FOTO)

Cântăreaţa celebră care s-a distrat cu George Puşcaş pe Insula Miliardarilor a apărut în noi ipostaze provocatoare

Alexandra Stan a petrecut în această vară în Mykonos cu George Puşcaş. Mykonos e cunoscută drept „Insula Miliardarilor”, acolo unde merg numeroase persoane cu bani pentru a se distra.

Şi Adrian Mititelu Jr şi iubita lui, Oana Marica, au fost în Mykonos în acest an.

S-a spus că Alexandra Stan şi George Puşcaş au format un cuplu, dar niciunul dintre ei nu a confirmat oficial acest lucru. Alexandra Stan a apărut pe Instagram, atunci când se vehicula că are o relaţie cu Puşcaş, cu tricoul atacantului din meciul Elveția – România, scor 2-2, din preliminariile EURO 2023.

Reclamă

Puşcaş şi Alexandra Stan au apărut în Mykonos în ipostaze tandre, dar ulterior cei doi nu au mai fost văzuţi împreună.

„Am venit obosită din vacanţă”

Am venit obosită din vacanță, dar m-am dus acasă, am stat frumos la mine în apartamentul meu. Acolo mă relaxez eu cel mai mult. Acolo mă așteaptă și pisica mea, Miau.

E ca și copilul meu. Când plec câteva zile, dacă plec o săptămână, o las la un hotel. Am două prietene aici în București care au un hotel de animale și sunt vecine cu mine așa că o duc frumos la ele. Dar când plec o zi, două, o las acasă că nu face nimic. O las în apartament”, declara artista pentru ego.ro.

Reclamă 4 / 0/3

„Am mâncat mult şi mă îngrăşaşem”

Când am fost în Canare chiar am mâncat mult și mă îngrășasem așa la mâini, la picioare. De când am revenit în țară am avut vreo două zile în care am mâncat super puțin, adică aseară am mâncat o salată, doar o salată, iar astăzi nu am mâncat nimic. Nu mai fac rău când îmi este foame. M-am obișnuit.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Alexandra Stan (@alexandrastan)

Eu pot să mă motivez. Dacă știu că am treabă, am de filmat sau ceva, vreo 3-4 zile nu mănânc. Țin fasting și mănânc foarte puțin. Nu este sănătos, nu îndemn pe nimeni să facă asta, dar ca să dau surplusul ăla, supun corpul la un stres mai mare și apoi treptat încep și introduc așa o masă, două. Dar tot țin fasting, adică fastingul este lege la mine. Lege”, a mai declarat Alexandra Stan pentru sursa citată.

Alexandra Stan suferă de o boală incurabilă

Alexandra Stan suferă de o boală incurabilă. Artista a fost diagnosticată cu tiroidită Hashimoto autoimună.

Alexandra Stan a vorbit despre dieta pe care o ţine pentru ca lucrurile să fie sub control. Totodată, ea trebuie să urmeze un tratament.

Aveam 10 kilograme în plus atunci când m-am întors din America. Mă îmbolnăvisem de glandă și eram dereglată total. Eu am tiroidită Hashimoto autoimună, dar reușesc s-o țin în frâu în ultima vreme.

Nu consum gluten, lactate, zahăr, soia, alcool, mai deloc. Cafeaua la fel, mai puțin, doar una de dimineața, înainte beam 3-4 cafele pe zi. Eu cred totuși că medicamentul e baza. E foarte riscant să te bazezi doar pe alimentație.

Reclamă

Iau Euthyrox de 50 mg, atât am luat de la început, nu-l înterup că nu vreau să risc”, a declarat Alexandra Stan pentru click.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four Vezi toate știrile
Citește și