Închide meniul
Foto

Boala incurabilă de care suferă Alexandra Stan. Celebra artistă a spus totul: „E foarte riscant”

Publicat: 10 iulie 2023, 16:37

Reclamă
Boala incurabilă de care suferă Alexandra Stan. Celebra artistă a spus totul: „E foarte riscant”

Alexandra Stan s-a distrat cu George Puşcaş în Mykonos / Instagram

Alexandra Stan, cântăreaţa surprinsă în tandreţuri cu George Puşcaş în Mykonos, suferă de o boală incurabilă. Artista a fost diagnosticată cu tiroidită Hashimoto autoimună.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandra Stan a vorbit despre dieta pe care o ţine pentru ca lucrurile să fie sub control. Totodată, ea trebuie să urmeze un tratament.

Boala incurabilă de care suferă Alexandra Stan

Aveam 10 kilograme în plus atunci când m-am întors din America. Mă îmbolnăvisem de glandă și eram dereglată total. Eu am tiroidită Hashimoto autoimună, dar reușesc s-o țin în frâu în ultima vreme.

Nu consum gluten, lactate, zahăr, soia, alcool, mai deloc. Cafeaua la fel, mai puțin, doar una de dimineața, înainte beam 3-4 cafele pe zi. Eu cred totuși că medicamentul e baza. E foarte riscant să te bazezi doar pe alimentație.

Iau Euthyrox de 50 mg, atât am luat de la început, nu-l înterup că nu vreau să risc”, a declarat Alexandra Stan pentru click.ro.

Reclamă

„Am venit obosită din vacanță!”. Alexandra Stan, declaraţii după ce a petrecut cu George Puşcaş în Mykonos

Alexandra Stan a oferit primele declarații după ce s-a afișat în ipostaze tandre cu George Pușcaș. Cunoscuta cântăreață a alimentat zvonurile că ar fi într-o relație cu atacantul naționalei României în momentul în care a postat imagini în care era în brațele jucătorului transferat definitiv de Genoa.

Artista a și îmbrăcat tricoul îmbrăcat de Pușcaș în disputa Elveția – România, scor 2-2, din preliminariile EURO 2023. Înainte să se distreze pe „Insula Miliardarilor” din Grecia, Alexandra Stan s-a bucurat de luxul din Insulele Canare și Ibiza. „Oriunde aș merge, cu siguranță acasă este la Constanța”, asigură vedeta.

Am venit obosită din vacanță, dar m-am dus acasă, am stat frumos la mine în apartamentul meu. Acolo mă relaxez eu cel mai mult. Acolo mă așteaptă și pisica mea, Miau.

Reclamă 4 / 0/3

E ca și copilul meu. Când plec câteva zile, dacă plec o săptămână, o las la un hotel. Am două prietene aici în București care au un hotel de animale și sunt vecine cu mine așa că o duc frumos la ele. Dar când plec o zi, două, o las acasă că nu face nimic. O las în apartament”, a declarat artista pentru ego.ro.

„Am mâncat mult şi mă îngrăşaşem”

Când am fost în Canare chiar am mâncat mult și mă îngrășasem așa la mâini, la picioare. De când am revenit în țară am avut vreo două zile în care am mâncat super puțin, adică aseară am mâncat o salată, doar o salată, iar astăzi nu am mâncat nimic. Nu mai fac rău când îmi este foame. M-am obișnuit.

Eu pot să mă motivez. Dacă știu că am treabă, am de filmat sau ceva, vreo 3-4 zile nu mănânc. Țin fasting și mănânc foarte puțin. Nu este sănătos, nu îndemn pe nimeni să facă asta, dar ca să dau surplusul ăla, supun corpul la un stres mai mare și apoi treptat încep și introduc așa o masă, două. Dar tot țin fasting, adică fastingul este lege la mine. Lege”, a mai declarat Alexandra Stan pentru sursa citată.

Cum l-ar fi cucerit Alexandra Stan pe George Puşcaş

Potrivit click.ro, cei doi s-au cunoscut la lansarea clinicii de înfrumuseţare lansată de fotbalistul cotat la 2.5 milioane de euro. Puşcaş îl are asociat chiar pe Ionuţ Radu.

Alexandra Stan a fost printre invitaţi şi i-a atras imediat atenţia lui George Puşcaş. Îmbrăcată într-o rochie roz, mulată pe corp, Alexandra l-ar fi dat peste cap pe „Puşki”. În momentul în care a ajuns la eveniment, artista a şi amintit că este singură şi că îşi doreşte să îşi găsească un iubit.

Mi-aș dori o relație cu o persoană care să mă înțeleagă și să ne înțelegem bine, asta e important. Nu e focus pentru mine acum o nouă căsătorie”, a spus Alexandra Stan pentru sursa citată.

Alexandra Stan a postat mai multe imagini în care se bronza la piscină şi se bucura de vacanţa luxoasă din Grecia. O singură noapte de cazare în hotelul ales de Alexandra Stan în Mykonos costa 6.300 de lei.

Reclamă

Alexandra Stan are un trecut romantic tumultuos. Cântăreaţa s-a căsătorit cu Emanuel Necatu în 2021, după câteva luni de relaţie, şi după alte câteva luni de mariaj avea să divorţeze de acesta. În acest an, jurnaliștii din Turcia au anunțat că Alexandra Stan ar fi avut o idilă cu Altay Bayindir, portarul celor de la Fenerbahce, care este cu 9 ani mai tânăr decât ea.

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
Vezi toate știrile
Citește și