Închide meniul

Capitolul la care Ilie Năstase este surclasat de Ion Ţiriac şi Nadia Comăneci. Gestul incredibil făcut de magnatul român

Antena Sport Publicat: 30 iulie 2023, 10:16

Reclamă
Capitolul la care Ilie Năstase este surclasat de Ion Ţiriac şi Nadia Comăneci. Gestul incredibil făcut de magnatul român

Capitolul la care Ilie Năstase este surclasat de Ion Ţiriac şi Nadia Comăneci

Nadia Comănesci, Ilia Năstase şi Ion Ţiriac / Colaj Profimedia Images

Capitolul la care Ilie Năstase este surclasat de Ion Ţiriac şi Nadia Comăneci este cel al pensiilor pe care aceştia le încasează lunar de la statul român.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Practic, Ion Ţiriac şi Nadia Comăneci primesc o sumă de 10 ori mai mare de la statul român decât o face Nasty, căruia îi intră în conturi 1.345 de lei pe lună, după ce a fost trecut în rezervă cu gradul de locotenent-colonel.

Capitolul la care Ilie Năstase este surclasat de Ion Ţiriac şi Nadia Comăneci

De cealaltă parte, Ion Ţiriac ajunge la 1200 pe lună pensie de la stat. Principalul motiv pentru care Ion Ţiriac are o pensie atât de mare se leagă de perioada în care acesta şi-a terminat cariera în tenis. Următorii 20 de ani acesta a fost ofiţer în Ministerul de Interne şi a ieşit la pensie cu grad de colonel.

Nadia beneficiază şi ea de o pensie de 13.149 de lei din partea statutului. Aproximativ 2.800 de dolari încasează lunar Nadia Comăneci (61 de ani) de la statutul român, pentru meritele sportive deosebite.

Nadia a intrat în istoria sportului românesc și mondial în 1976, la Montreal, când a reușit să obțină prima notă de 10 la Jocurile Olimpice. Per total, marea noastră campioană a câștigat 5 medalii olimpice de aur, la Jocurile Olimpice din 1976 și 1980.

Reclamă

Revenind la Ion Ţiriac, de mai bine de 23 de ani, toţi banii primiţi de acesta sub formă de pensie ar fi intrat într-un cont şi nu au fost folosiţi încă, ţinând cont de averea avută de fostul jucător.

Potrivit forbes.ro, Ion Ţiriac are o avere estimată la 2 miliarde de dolari, mai mult decât orice alt conaţional. Ocupă locul 1456 în topul bogaţilor lumii. În topul românilor cu cele mai mari averi Daniel Dines ocupă locul 2 (1.8 miliarde de dolari), iar podiumul este completat de Dragoş Pavăl (1.7 miliarde de dolari).

„Moftul” pentru care Ion Ţiriac a plătit 28 de milioane de euro

Ion Ţiriac şi-a mărit flota de avioane! Compania Țiriac Air a achiziționat recent un nou avion privat produs de compania canadiană Bombardier.

Reclamă 4 / 0/3

Avionul achiziţionat de Ţiriac Air este de tip Global 6000, poate zbura la o altitudine maximă de 15.545 de metri şi are o autonomie de zbor de circa 11.100 de kilometri, informează boardingpass.ro.

Chiar dacă preţul de achiziţie nu este cunoscut, un astfel de avion costă circa 28 de milioane de euro, notează sursa citată.

Ţiriac Air mai deţinea un avion Global 6000 produs de Bombardier. Compania aeriană deţinută de Ion Ţiriac mai are în flotă un avion Gulfstream G200 Galaxy (YR-TII) și un elicopter Leonardo AW139 (YR-TIA).

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka Vezi toate știrile
Citește și