Închide meniul

Care a fost ultima dorinţă a Corneliei Catanga. Artista a murit chiar înainte să își vadă visul cel mare cu ochii

Reclamă

Antena Sport Publicat: 27 martie 2021, 15:35

Care a fost ultima dorinţă a Corneliei Catanga. Artista a murit chiar înainte să își vadă visul cel mare cu ochii

MMA / MMA2 via Hepta

Ultima dorinţă a Corneliei Catanga

Cornelia Catanga şi-a dorit să îşi vadă fiul aşezat la casa lui. Ea ar fi vrut să-i organizeze o nuntă mare lui Alexandru, în vârstă de 24 de ani, potrivit ciao.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ultima dorinţă a Corneliei Catanga

Acesta este logodit cu o tânără din SUA. "Alina are o altă profesie, nu e artist, e din America, născută la New York! O să vină luna viitoare în Bucureşti! Şi apoi va urma să ne cununăm şi să ne întoarcem în America.

Că acolo este şi visul meu să îmi urmez cariera artistică. Am cântat în faimosul club din lume la 'Blue Note', invitat de cel mai mare trompetist din lume, Arturo Sandoval.

Mama şi tata sunt extraordinar de fericiţi. Sunt în ţară de la Crăciun, am petrecut sărbătorile aici, dar mor de dorul iubitei mele!”, a declarat fiul Corneliei Catanga cu ceva timp în urmă, pentru click.ro.

Cornelia Catanga a încetat din viaţă la 63 de ani

Gigi Becali a anunţat că se va ocupa de înmormântarea Corneliei Catanga, artista care a murit vineri dimineaţă, la Spitalul Universitar din Bucureşti. 

Reclamă

Conform apropiaţilor familiei îndurerate, Aurel Pădureanu, soţul regretatei artiste, a transmis că ar vrea să apeleze la Gigi Becali pentru a-l ajuta cu înmormântarea. 

“Eu am o înregistrare cu Cornelia pe telefon, că o puneam să-mi cânte, pe 12 martie, era foarte ok. Din păcate, lipsa de informație corectă și anumite știri de la TV nu sunt ok, sunt efectul acelui fake news, pentru că ea nu credea în boală. Este absolut șocant, este o situație foarte grea. Vă spun că nea Aurel nu are cu ce să o înmormânteze. Proprietarul vânduse locuința, ea era terminată. Nu e drept ceea ce se întâmplă cu artiștii în România, este o moarte în mizerie, nu au bani să o înmormânteze, nu au un acoperiș deasupra capului. E cumplit. Aurel m-a rugat să-i fac legătura cu Gigi Becali ca să-l ajute", a spus Mara Banică la Antena Stars.

Gigi Becali nu a rămas indiferent şi a răspuns apelului familiei. “O voi înmormânta, ce să fac?!”, a fost răspunsul ferm al patronului FCSB, fără a da alte detalii, pentru Fanatik.

Reclamă 4 / 0/3

Potrivit unor surse medicale, Cornelia Catanga a ajuns la spital, în jurul orei 4.00, în stop cardio-respirator, şi nu a răspuns la manevrele de resuscitare, scriu colegii de la observatornews.ro.

De asemenea, aceleaşi surse medicale au declarat că testul rapid la Covid ar fi ieşit pozitiv. Cornelia Catanga a murit la vârsta de 63 de ani.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și