Închide meniul

Care au fost ultimele cuvinte ale micuței Eva, înainte să fie ucisă în masacrul de la Belgrad

Antena Sport Publicat: 7 mai 2023, 12:52

Care au fost ultimele cuvinte ale micuței Eva, înainte să fie ucisă în masacrul de la Belgrad

Care au fost ultimele cuvinte ale micuței Eva, înainte să fie ucisă în masacrul de la Belgrad

Dragan Kobiljski, în timpul înmormântării Evei / Captură observatornews.ro

Micuța Eva, fiica de 13 ani a antrenorului de la SCM Zalău, a fost înmormântată azi. Ea a fost împușcată în timpul masacrului de la școala din Belgrad, acolo unde un elev de 14 ani a ucis patru copii, dar și pe paznicul școlii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Episcopul Hilarion a dezvăluit care au fost ultimele cuvinte spus de Eva, înainte ca fiica lui Dragan Kobiljski să fie împușcată mortal.

Care au fost ultimele cuvinte ale micuței Eva, înainte să fie ucisă în masacrul de la Belgrad

”Ea a stat în calea răului care era în acel băiat nefericit și a spus: De ce faci asta? Oprește-te! Și a câștigat timp ca niște copii să fie salvați. Când ne vom întâlni în lumea cealaltă, îți vom mulțumi că ne-ai apărat și ne-ai protejat”, a spus Episcopul Hilarion, citat de fanatik.ro.

La înmormântare, Dragan Kobiljski, a ținut în brațe un urs de pluș, care i-a aparținut Evei. Alături de el, au fost sute de oameni, printre care și oficiali ai SCM Zalău, managerul Adrian Feher și directorul sportiv Gabriel Terhes.

”Cât de mare ai fi fizic, cred că o chestia de asta nici nu poate fi descrisă nici măcar în cuvinte, dar să ţi se întâmple. Absolut toată lumea vrea să vină să-şi susţină antrenorul”, a spus Feher, citat de colegii de la observatornews.ro.

Fiica lui Dragan Kobiljski, antrenorul echipei de volei SCM Zalău, a fost ucisă

Fiica lui Dragan Kobiljski, antrenorul echipei de volei SCM Zalău, a fost ucisă în atacul armat de la o școală din Belgrad! În total, nouă persoane și-au pierdut viața, după ce un elev a tras cu un pistol de 9mm.

Atacul armat a avut loc miercuri dimineață, într-o școală privată din capitala Serbiei, Belgrad.

Miercuri dimineață, un elev în vârstă de 14 ani a tras cu un pistol de 9 mm într-o școală privată din Belgrad. Acesta a ucis paznicul și eleva de serviciu, apoi a pătruns într-o sală de clasă, unde a început să tragă la nimereală. În urma acestui atac, nouă persoane și-au pierdut viața.

Dragan Kobiljski (52 de ani) este antrenorul echipei din Zalău din septembrie 2022, când s-a prezentat la lot după ce a participat, ca secund, cu naţionala Serbiei, la Campionatul Mondial.

El a pregătit anterior Radnicki Kragujevac în ţara natală, iar alte cluburi la care a activat sunt Steaua Roşie Belgrad şi Partizan Belgrad.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Ultimele știri
9:52 Reacţia surprinzătoare a lui Max Verstappen după ce va pleca din pole position la Miami: „Nu e chiar distractiv” 9:46 Vinicius, ironie devastatoare pentru un star al Barcelonei! Reacție virală după ce Real Madrid a devenit campioana Spaniei 9:24 Florin Prunea s-a prăbuşit emoţional după dezastrul de la Dinamo: „E teribil! Inadmisibil!” 9:02 Mihai Stoica, verdict cumplit pentru Dinamo: „A cam retrogradat!” 4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
4
mai
22:35
Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!”
4
mai
22:20
Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!”
4
mai
22:02
Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic
4
mai
21:31
NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final
4
mai
21:29
Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri
Vezi toate știrile
Citește și