Închide meniul

Care este reacția autorităților, după ce zeci de mafioți vor ieși din închisoare în plină pandemie

Antena Sport Publicat: 27 aprilie 2020, 12:45

Care este reacția autorităților, după ce zeci de mafioți vor ieși din închisoare în plină pandemie

Zuma Press / Cecilia Fabiano via Hepta

Zeci de mafioți vor fi eliberați din închisoare

  • Mafioții se folosesc de lege pentru a fi eliberați
  • Trei ”capi” au fost deja puși în libertate
  • Alți 71 de mafioți de peste 70 de ani așteaptă decizia

De asemenea, Guvernul a decis ca, pe lângă mafioții de peste 70 de ani, și cei care au pedepse mai mici de 18 luni să fie plasați în arest la domiciliu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sunt prizonieri care, pentru rolurile pe care le-au avut în cadrul organizaţiilor mafiote, necesită măsuri suplimentare de izolare pentru a evita să fie conectaţi la lumea exterioară", a spus Cafiero De Raho, procuror anti-mafie.

Criza provocată de COVID-19 i-a determinat pe mulţi magistraţi să dea sentinţe de arest la domiciliu în mai multe cazuri”, a spus și reprezentantul unei asociații pentru drepturile deținuților, Alessio Scandurra.

Reclamă

Publicația L’Espresso anunță că un judecător din Milano a decis eliberarea lui Francesco Bonura, de 78 de ani, unul dintre cei mai mari șefi mafioți aflați după gratii. Acesta are cancer și probleme cardiovasculare.

De asemenea, Vincenzino Iannazzo, de 65 de ani, și Rocco Santo Filippone, de 72 de ani, au fost și ei eliberați. Cei doi sunt cunoscuți ca doi oameni ce conduc Ndrangheta, Mafia ce controlează zona din Calabria.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:49 Benfica – Chaves (20:00) și Estrela – Sporting (22:30) LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Programul etapei cu numărul 27 din Liga Portugal 16:26 Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat” 16:25 Lovitură pentru Radu Drăgușin! Antrenorul lui Tottenham i-a dat o veste proastă fundașului de la echipa națională 15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu Vezi toate știrile
Pe același subiect
Arbitru UEFA
Fotbal • 31 dec., 13:28
Șefii mafiei vor să mituiască arbitri de top UEFA pentru aranjarea meciurilor. Sumele oferite sunt uriașe!
Diverse • 20 apr., 10:03
Cum acționează grupările mafiote pentru a-și consolida controlul asupra comunităților. Metoda aplicată de Cosa Nostra