Închide meniul

Câştigă meniul câștigător din finala Chefi fără limite! Azi e ultima zi a concursului

Reclamă

Publicat: 27 aprilie 2022, 12:27

Câştigă meniul câștigător din finala Chefi fără limite! Azi e ultima zi a concursului

Câştigă meniul câștigător din finala Chefi fără limite!

Antena 1

Tazz îți oferă șansa de-a savura meniul concurentului câștigător din finala Chefi fără limite, de la Antena 1! Răspunde la întrebarea ce îți poate aduce un premiu savuros!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aventura Chefi fără limite se apropie de final, așa că nu rata ultima șansă de-a câștiga un premiu savuros, livrat de Tazz chiar la tine acasă. Tot ce ai de făcut este să răspunzi la o întrebare și poți degusta meniul învingătorului din marea finală a show-ului.

Suntem în cel de-al zecelea și ultimul stage al emisiunii și mai e puțin timp până ce finala show-ului de la Antena 1 își va desemna câștigătorul. Înainte însă de-a afla cine primește trofeul din Grecia, telespectatorii au ocazia de-a câștiga și savura meniul învingătorului din finala Chefi fără limite. Tot ce trebuie să faci este să ne răspunzi la întrebarea de mai jos, în cel mai original mod posibil. Cele mai interesante 3 răspunsuri vor primi prin Tazz șansa de-a degusta mâncarea care a adus victoria!

Intră în concurs și poți câștiga meniul învingătorului din finala Chefi fără limite, livrat de Tazz

Nu mai sta pe gânduri, fiindcă perioada de înscriere este între 21 și 27 aprilie 2022! Cele mai interesante 3 răspunsuri o să aibă șansa de-a degusta, chiar în confortul casei, bunătățile pregătite de concurentul câștigător în finala acestei ediţii.

Ca să te poți înscrie în concurs trebuie să ai aplicația Tazz instalată – Descarc-o acum!

Reclamă

Tot ce ai de făcut este să accesezi pagina de concurs și ne impresionezi cu răspunsul tău la următoarea provocare: „Cine crezi că va câștiga finala Chefi fără limite”.

Trei norocoși vor primi meniul pregătit de câștigătorul emisiunii Chefi fără limite, livrat acasă de către Tazz.

Nu mai sta pe gânduri, încă ai șansa de-a putea savura în confortul locuinței tale un pic din aventura grecească a chefilor și a concurenților!

Reclamă 4 / 0/3

Tazz îți livrează preparate delicioase din emisiune

Tot ce ai de făcut este să accesezi site-ul tazz.ro sau aplicația mobilă Tazz și să comanzi. Deliciile de la vor fi apoi livrate la tine acasă, pentru ca tu și cei dragi ție să puteți savura experiența Chefi fără limite nu doar vizual, ci și gastronomic. Vei putea înțelege mai bine rețetele grecești, cu arome îmbietoare, condimente surprinzătoare și combinații încântătoare de ingrediente.

Campania se adresează tuturor persoanelor ce accesează online site-ul tazz.ro, sau aplicația mobilă Tazz. Pentru a putea participa la campanie este necesar ca persoanele să aibă un cont Tazz activ la data începerii campaniei, sau să își deschidă un cont nou.

Recomandări
  • Tazz îți oferă șansa de-a savura meniul concurentului câștigător din finala Chefi fără limite
  • Bosnia – România (7 iunie, 21.45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21.45, Antena 1)

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! Vezi toate știrile
Citește și