Închide meniul
Foto

Cât a putut să coste meniul de la nunta Alinei Vidican. Cât au plătit invitaţii pentru a mânca sarmale

Reclamă

Antena Sport Publicat: 28 august 2021, 19:37

Cât a putut să coste meniul de la nunta Alinei Vidican. Cât au plătit invitaţii pentru a mânca sarmale

Claude Senhoreti este noul soţ al Alinei Vidican

Facebook Claude Senhoreti

Alina Vidican a avut parte de o nuntă de vis. Totul a mers perfect, iar cei aproximativ 300 de invitaţi s-au delectat cu un meniu de vis. ncărurile au fost diverse, pentru ca invitații să aibă de unde să aleagă. Au putut opta fie pentru delicatesele din gastronomia italiană, fie din cea braziliană, americană și românească. Nu au lipsit nici tradiţionalele sarmale, scriu cei de la fanatik.ro. Un meniu a costat 246 de dolari.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alina Vidican a avut parte de surpriza vieții la nunta de fițe cu Claude Senhoreti

Alina Vidican a avut parte de surpriza vieții la nunta cu Claude Senhoreti. Fostul model a primit un cadou spectaculos la evenimentul care a avut loc într-un restaurant de lux din Florida. Alina Vidican a uitat de Cristi Borcea și și-a întemeiat o nouă familie la cinci ani după ce a divorțat de fostul patron al lui Dinamo. De ieri este soția unui pilot de curse brazilian care are un succes uriaș și în afaceri.

Alina Vidican a avut parte de surpriza vieții la nunta de fițe cu Claude Senhoreti

Pasionat al mașinilor scumpe, Claude a surprins-o pe Alina Vidican. I-a făcut un cadou senzațional și i l-a arătat cu puțin timp înainte să se căsătorească. Milionarul i-a cumpărat un bolid de lux, pe care l-a parcat chiar în fața locului în care a avut loc nunta.

La eveniment nu au existat plicuri la masă, ci au fost create trei conturi bancare. Primul a fost pentru luna de miere, programată într-o destinaţie exotică, iar celelalte două pentru consumaţia de la nuntă şi pentru susţinerea carierei de pilot de curse a lui Claude.

Luna de miere va fi hotărâtă în curând, nunta este la mijlocul sezonului de curse, așa că poate fi chiar pe pistă. Glumesc cu asta, că dacă cer așa ceva că mă va ucide„, reacționase Claude înaintea evenimentului grandios.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” Vezi toate știrile
Citește și