Închide meniul
Foto

Cât costă să îți petreci noaptea de Revelion la malul mării, în hotelurile lui Gigi Becali și Gică Hagi. Prețurile pentru o noapte de cazare sunt surprinzătoare

Reclamă

Antena Sport Publicat: 18 decembrie 2021, 16:07

Cât costă să îți petreci noaptea de Revelion la malul mării, în hotelurile lui Gigi Becali și Gică Hagi. Prețurile pentru o noapte de cazare sunt surprinzătoare

Gigi Becali și Gică Hagi pot da lovitura în noaptea de Revelion

Colaj Profimedia/Hepta

O cameră dublă în hotelul pe care latifundiarul din Pipera l-a cumpărat de la Ioan Niculae costă 198 de euro (n.r. 980 de lei), potrivit site-ului oficial. O suită de familie ajunge chiar și la 533 de euro (n.r. 2.600 de lei).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cât costă o noapte de cazare, de Revelion, la malul mării

În schimb, la hotelul de patru stele al lui Gică Hagi opțiunile sunt mai limitate. Se poate cumpăra doar un sejur de cel puțin trei nopți. Cine își dorește să se cazeze într-o cameră dublă, între 29 decembrie și 1 decembrie, trebuie să scoată din buzunar cel puțin 1.100 de lei. Suita pentru trei persoane este 1.500 de lei.

Prețurile au fost reduse serios în comparație cu cele care se practicau în plin sezon estival. În luna august, conform jurnaliştilor de la redactia.ro, cei care au ales să se cazeze în hotelul „Regelui” au plătit chiar şi 1.795 de lei pentru o singură noapte. În această sumă era inclus micul dejun şi prânzul pentru două persoane.

Potrivit datelor oficiale de la Ministerul de Finanțe, fostul căpitan al naționalei de fotbal, Gheorghe Hagi înregistrat o avere de 16,9 milioane de lei în anul 2018, în scădere față de 4,5% față de anul anterior.

În anul 1989, Hagi a cumpărat Hotelul București, preluând ulterior denumirea de Iaki. În 2001, hotelul a fost redeschis cu noi facilități și finisaje, iar în 2009 modernizarea s-a extins. Acesta oferă plajă privată, piscină în aer liber, trei restaurante, baruri, teren de fotbal, SPA Center, loc de joacă pentru copii, parcare și cofetărie„, mai anunţă sursa citată.

Reclamă
Citește și:

Ce hotel și-a cumpărat Gigi Becali în stațiunea Venus

Potrivit economica.net, patronul lui FCSB a cumpărat, în luna noiembrie, hotelul Inter deținut de Interagro, aflată în reorganizare. Fostul hotel Carmen a fost renovat și deshis în 2013 în urma unor investiții de 10 de milioane de euro. Prețul la care s-a adjudecat hotelul este de aproximativ 6.8 milioane de euro. Mai mult, Gigi Becali a lăsat de înțeles că e dispus să-l vândă lui Niculae, dacă iese pe profit. Finanțatorul Astrei Giurgiu a ajuns după gratii.

Hotelul are 70 de camere duble, dintre care 54 clasificate la 5 stele și 16 clasificate la 4 stele, 10 camere de tip family și 12 apartamente.

L-am luat pentru familie mai mult. Nu mă interesează pe mine partea hotelieră, l-am luat pentru că era omul la pușcărie și să nu-i ia altul hotelul. Mă gândesc dacă să i-l vând. Dacă mă înțeleg cu el, dacă îmi dă banii să și câștig ceva, i-l dau înapoi omului.

Reclamă 4 / 0/3

Când vine omul de la pușcărie, îi spun am dat atâția bani, dă-mi atât ca să câștig și eu bani și dacă vrei, ia-l. Dacă nu vrea, ținem hotelul și gata„, a declarat Becali atunci pentru sursa citată.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:34 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-1. Repriză „nebună” în Moldova! „Câinii” şi-au dat autogol, au rămas în 10 şi au avut un gol anulat! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal în tribune: ce au scandat fanii moldovenilor 20:24 Eugen Trică a răbufnit, după ce FCU Craiova a rămas pe ultimul loc din Liga 1: „Dacă vor să meargă în Liga a 2-a, să meargă!” 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor Vezi toate știrile
Citește și