Închide meniul
Foto

Cât de bogată este, de fapt, cea mai cunoscută amantă din România! „Doar apartamentul costă 300.000 de euro”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 5 martie 2023, 9:45

Cât de bogată este, de fapt, cea mai cunoscută amantă din România! „Doar apartamentul costă 300.000 de euro”

Cea mai cunoscută amantă din România

Vica Blochina, în vacanţă / Instagram Vica Blochina

Cât de bogată este, de fapt, cea mai cunoscută amantă din România. Este o întrebare la care a răspuns chiar Vica Blochina, cea care i-a fost amantă lui Victor Piţurcă pentru nu mai puţin de 16 ani, cei doi având împreună şi un copil, pe nume Edan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Recent, fosta balerină venită în România din Lituania a vorbit despre averea pe care o deţine. Doar apartamentul în care locuieşte are o valoare de 300.000 de euro, susţine Vica Blochina.

Cât de bogată este, de fapt, cea mai cunoscută amantă din România

„Apartamentul costă 300.000 euro, dacă într-adevăr ar fi fost adevărat că m-au evacuat din el, am familie și prieteni. Plus că mai am încă trei apartamente, în afară de acesta și vreo zece terenuri”, spunea, în trecut Vica.

Pe de altă parte, ea primeşte lunar o pensie alimentară record. Fosta balerină i-a intentat un proces de paternitate lui Victor Pițurcă și s-a „luptat” o lungă perioadă de timp, prin tribunale, pentru a dovedi că „Piți” este tatăl copilului ei. În cele din urmă, fostul selecționer al României l-a recunoscut pe Edan și a acceptat să îi plătească Vicăi pensie alimentară.

Pensia alimentară record primită de Vica Blochina

În conturile pe care le are Vica Blochina sunt virați, încă din urmă cu un deceniu, 9.000 de euro pe lună. Potrivit click.ro, este cea mai mare sumă pe care un tată din România este obligat să o plătească, drept pensie alimentară, pentru copilul său.

Reclamă

Chiar dacă au fost certați și nu și-au vorbit ani la rând, Vica Blochina și Victor Pițurcă s-au împăcat în cele din urmă. Acum, Edan a ajuns să își petreacă mult timp alături de tatăl său.

Cum şi-a ales iubiţii Vica Blochina, cea mai cunoscută amantă din România

Vica a dezvăluit că a fost mereu atrasă numai de bărbaţii care aveau sume importante în conturi. Încă de când avea 18 ani a primit un cadou care costa o „avere”. Un milionar care se îndrăgostise de ea i-a oferit un Rolls-Royce.

După, Vica Blochina s-a îndrăgostit de fostul selecţioner al României. A fost o lungă perioadă împreună cu el, chiar dacă Piţurcă era căsătorit. Are şi un copil cu antrenorul.

Reclamă 4 / 0/3

„Eu am cunoscut crème de la crème. Eu de aia nu am plecat din România, pentru că mi-a plăcut această barosăneală. Mie îmi place să cunosc lumea bună. Au fost doi miniștri (n.r. despre relațiile din trecut), dar nu pot să spun numele.

Toată viața mi-au plăcut oamenii cu bani, dar să știi că dintre toți prietenii mei, eu sunt cea mai săracă. Mie îmi plac oamenii de la care am ce să învăț. Nu am avut niciodată o relație cu un bărbat sărac, niciodată. Nu pot.

Niciodată nu am cerut nimănui nimic. Știi ce înseamnă sărac? Dacă un bărbat până la 30 de ani nu a realizat nimic în viața lui, el nu o să realizeze niciodată. În primul rând tu, ca bărbat, trebuie să asiguri viitorul, pentru că tu ești stâlpul. Dacă ai reușit să faci lucrul acesta, înseamnă că eu am ce învăța de la tine. Să bag eu mâna în buzunar și să îți cumpăr ceva?„, a spus Vica Blochina la „Fiţă cu Adiţă”.

Recomandări
  • Vica Blochina a fost amanta lui Victor Piţurcă timp de 16 ani
  • Blochina primeşte o pensie alimentară de 9.000 de euro pe lună

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și