Închide meniul
Foto

Cum a ajuns cea mai cunoscută amantă din România să primească o pensie alimentară record! Suma uriașă care îi intră în conturi

Reclamă

Antena Sport Publicat: 27 februarie 2023, 9:45

Cum a ajuns cea mai cunoscută amantă din România să primească o pensie alimentară record! Suma uriașă care îi intră în conturi

Vica Blochina primeşte o pensie alimentară uriaşă de la Victor Piţurcă

Vica Blochina, într-un concediu de lux / Instagram

Cea mai cunoscută amantă din România primește o pensie alimentară record pentru țara noastră. Vedeta care a fost timp de 16 ani iubita lui Victor Pițurcă a reușit să câștige, în instanță, o sumă uriașă. Vica Blochina încasează, lună de lună, o mică „avere”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fosta balerină i-a intentat un proces de paternitate lui Victor Pițurcă și s-a „luptat” o lungă perioadă de timp, prin tribunale, pentru a dovedi că „Piți” este tatăl copilului ei. În cele din urmă, fostul selecționer al României l-a recunoscut pe Edan și a acceptat să îi plătească Vicăi pensie alimentară.

Cea mai cunoscută amantă din România, Vica Blochina, primește o pensie alimentară record

În conturile pe care le are Vica Blochina sunt virați, încă din urmă cu un deceniu, 9.000 de euro pe lună. Potrivit click.ro, este cea mai mare sumă pe care un tată din România este obligat să o plătească, drept pensie alimentară, pentru copilul său.

Chiar dacă au fost certați și nu și-au vorbit ani la rând, Vica Blochina și Victor Pițurcă s-au împăcat în cele din urmă. Acum, Edan a ajuns să își petreacă mult timp alături de tatăl său.

Cristi Borcea i-a făcut concurență lui „Piți” și le-a plătit o pensie uriașă fostelor soții. Fostul patron al lui Dinamo are 9 copii cu 4 femei și a trecut prin două divorțuri. În 2011 a divorțat de Mihaela Borcea și s-a zvonit atunci că îi achită 10.000 de euro pe lună femeii cu care are 3 copii. Gigi Becali, nașul de cununie al lui Borcea, a pronunțat o sumă chiar și mai mare.

Reclamă

Cristi Borcea i-a făcut concurență lui Victor Pițurcă

Eu ştiu că băiatul cel mare îl iubeşte foarte mult pe taică-su şi el la fel şi va rămâne cu el, în timp ce gemenii vor rămâne cu mama. Cristi îi dă 50.000 de mii de euro pensie alimentară Mihaelei. Cu banii ăştia o femeie trece mai uşor peste suferinţă. S-au înţeles să împartă tot„, a spus Gigi Becali, în 2011, la „Un show păcătos”.

Între timp, se pare că suma s-a mai redus, mai ales că Mihaela se ocupă încă de hotelul de la malul mării care îi aparține lui „Leonidas”.

Și cea de-a doua soție a lui Borcea, Alina Vidican, a acceptat divorțul în condiții financiare impresionante. Ar fi primit, pentru a avea grijă de cei doi copii, o pensie alimentară estimată la 10.000 de euro pe lună. Fostul fotomodel a rămas atunci și restaurantul din Miami. Între timp, „rețeta” financiară ar fi suferit modificări, mai ales că Vidican s-a căsătorit cu milionarul brazilian Claude Senhoreti.

Reclamă 4 / 0/3

Cristi Borcea nu şi-a dorit însă să îi plătească o pensie alimentară avocatei Simona Voiculescu, cu care a avut o escapadă amoroasă. S-a ajuns la proces, iar judecătorul a decis ca omul de afaceri să îi achite lunar 1.500 de euro.

Omul de afaceri a mai fost însurat cu Mihaela Borcea (între anii 1988-2011) și cu Alina Vidican (2011 – 2016). Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreuna 3 copii: Milan și gemenele Indira și Rania. Cu prima sa soție, Mihaela, fostul patron al lui Dinamo are un băiat, Patrick, şi gemenii Antonia şi Angelo. Cu a doua soţie, Alina Vidican, are alți doi copii: George Alexandru şi Gloria. Borcea mai are o fetiță, Carolyn , din relația cu Simona Voiculescu.

Cum şi-a ales iubiţii Vica Blochina, cea mai cunoscută amantă din România

Vica a dezvăluit că a fost mereu atrasă numai de bărbaţii care aveau sume importante în conturi. Încă de când avea 18 ani a primit un cadou care costa o „avere”. Un milionar care se îndrăgostise de ea i-a oferit un Rolls-Royce.

După, Vica Blochina s-a îndrăgostit de fostul selecţioner al României. A fost o lungă perioadă împreună cu el, chiar dacă Piţurcă era căsătorit. Are şi un copil cu antrenorul.

Eu am cunoscut crème de la crème. Eu de aia nu am plecat din România, pentru că mi-a plăcut această barosăneală. Mie îmi place să cunosc lumea bună. Au fost doi miniștri (n.r. despre relațiile din trecut), dar nu pot să spun numele.

Toată viața mi-au plăcut oamenii cu bani, dar să știi că dintre toți prietenii mei, eu sunt cea mai săracă. Mie îmi plac oamenii de la care am ce să învăț. Nu am avut niciodată o relație cu un bărbat sărac, niciodată. Nu pot.

Niciodată nu am cerut nimănui nimic. Știi ce înseamnă sărac? Dacă un bărbat până la 30 de ani nu a realizat nimic în viața lui, el nu o să realizeze niciodată. În primul rând tu, ca bărbat, trebuie să asiguri viitorul, pentru că tu ești stâlpul. Dacă ai reușit să faci lucrul acesta, înseamnă că eu am ce învăța de la tine. Să bag eu mâna în buzunar și să îți cumpăr ceva?„, a spus Vica Blochina la „Fiţă cu Adiţă”.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și