Închide meniul
Foto

Cât de des îi spune Gigi Becali soţiei sale că o iubeşte. Dezvăluirile făcute de omul de afaceri

Reclamă

Publicat: 23 ianuarie 2023, 9:24

Cât de des îi spune Gigi Becali soţiei sale că o iubeşte. Dezvăluirile făcute de omul de afaceri

Gigi Becali are o căsnicie perfectă cu Luminiţa Becali

Cât de des îi spune Gigi Becali soţiei sale că o iubeşte. Dezvăluirile au fost făcute chiar de patronul celor de la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali şi-a făcut o imagine de om vulcanic în spaţiul public. Atunci când FCSB pierde, Gigi Becali lansează atacuri în stânga şi în dreapta. În schimb, în viaţa privată, Becali e cu totul şi cu totul alt om. Gigi Becali îşi iubeşte enorm soţia şi nu ezită să îşi arate afecţiunea în cuplu, ori de câte ori are ocazia.

Cât de des îi spune Gigi Becali soţiei sale că o iubeşte

Totuşi, Gigi Becali a recunoscut în urmă cu câţiva ani că nu îi spune des Luminiţei că o iubeşte. Este şi de înţeles, având în vedere programul încărcat al omului de afaceri.

Bărbatul este Dumnezeul femeii. Femeia este biserica. Am o soţie pe care o iubesc foarte mult şi Dumnezeu mi-e martor! O ştiu de când avea 14 ani, pentru că bunicii noştri trăiau în aceeaşi casă. Suntem veri de gradul III, ea e cu 12 ani mai tânără decât mine. La mine romantismul e în inimă, nu în verb. Nu-s poet, dar sunt un soţ şi un tată bun. Îi spun soţiei că o iubesc, dar nu des”, poveste Gigi Becali, conform evz.ro.

Cum a ajuns Gigi Becali să se căsătorească cu verișoara lui

Gigi Becali și Luminița Becali s-au căsătorit în 1994, cu nouă ani înainte ca omul de afaceri să își investească banii în fotbal. Patronul lui FCSB a declarat, cu fiecare ocazie, că este un familist convins și a sărbătorit deja „nunta de argint”.

Reclamă

Puțini sunt cei care știu detalii despre nunta dintre Gigi Becali și Luminița Becali. Cei doi au respectat cu sfințenie obiceiurile machedonilor. Mai mult, chiar Gigi a recunoscut că Luminița este verișoara lui de gradul 3.

Eu nu prea povestesc d-astea, sînt lucruri personale, e vorba de tradiţie. Bunicii noştri au stat în aceeaşi casă, familiile noastre se cunosc bine, suntem chiar rude de gradul 3, dar nu contează asta prea mult. Pe mine mă interesează familia, asta e cel mai important, tot ce îţi rămîne, familia şi copiii„, a dezvăluit, în trecut, Gigi Becali.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Cât de des îi spune Gigi Becali soţiei sale că o iubeşte
  • Dezvăluirile au fost făcute chiar de patronul celor de la FCSB

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” 10:22 Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă” 9:53 FotoProteste incendiare la Bayern Munchen – Arsenal! Nimeni nu a scăpat de furia fanilor bavarezi: „Îşi mulg fanii ca pe vaci” 9:50 Manuel Neuer a intrat în istoria Ligii Campionilor! Recordul uriaş stabilit de portarul lui Bayern Munchen la meciul cu Arsenal! 9:29 „Acum putem câștiga Liga Campionilor” Reacţia lui Carlo Ancelotti după ce Real Madrid a eliminat-o pe Manchester City! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon!
Liga 1 • 12:18
„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon!
Sorin Cârțu l-a luat la țintă pe jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB
Liga 1 • 17 apr., 22:41
Sorin Cârțu l-a luat la țintă pe jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB! Avertisment pentru patronul roș-albaștrilor
Gigi Becali poate rămâne fără un titular la FCSB
Liga 1 • 17 apr., 21:30
Gigi Becali poate rămâne fără un titular! Jucătorul de la FCSB care este dorit de „un club mare”
Dumitru Dragomir a alcătuit topul antrenorilor români, iar Gigi Becali e peste Edi Iordănescu
Liga 1 • 17 apr., 18:14
Dumitru Dragomir a alcătuit topul antrenorilor români, iar Gigi Becali e peste Edi Iordănescu! Cum arată clasamentul lui „Mitică”
Adrian Ilie, în timpul unui meci de fotbal.
Liga 1 • 17 apr., 16:35
„Echipă de Europa!” Adrian Ilie, sfat imens pentru Gigi Becali! Cum poate deveni FCSB o forță, după plecarea lui Florinel Coman