Închide meniul
Foto

Cât de frumoasă e prima mare iubire a lui Daniel Pancu. Cum a despărţit-o destinul de bărbatul iubit

Valentin Pîrcălabu Publicat: 13 decembrie 2023, 18:30

Reclamă
Cât de frumoasă e prima mare iubire a lui Daniel Pancu. Cum a despărţit-o destinul de bărbatul iubit

Mihaela este fosta soţie a lui Daniel Pancu

Colaj Instagram

Cât de frumoasă e prima mare iubire a lui Daniel Pancu. Este vorba de Mihaela, prima soţie a actualului selecţioner al naţionalei de tineret a României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Daniel Pancu şi Mihaela Stanciu au trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de 22 de ani. Cei doi au decis să divorţeze, însă au rămas în relaţii foarte bune de dragul celor doi copii pe care îi au împreună.

Cât de frumoasă e prima mare iubire a lui Daniel Pancu

Mihaela Stanciu este sora fostului coleg al lui Daniel Pancu de la Rapid, Nicolae Stanciu. Mihaela este profesoară, iar fiecare apariţie este o lecţie de eleganţă şi rafinament. (VEZI IMAGINI DE SENZAŢIE CU FOSTA SOŢIE A LUI DANIEL PANCU)

Într-una dintre rarele sale apariţii, Mihaela Stanciu a vorbit despre despărţirea de bărbatul pe care l-a iubit enorm. „E treaba lui că și-a refăcut viața. Primul an de după divorț a fost unul de acomodare. Apoi m-am speriat de ce bărbați sunt pe piață. Am fost și sunt abordată de tineri în jurul vârstei de 30 de ani”, spunea Mihaela Stanciu pentru playsport.ro.

Mihaela Stanciu a vorbit şi despre motivele care au dus la divorţul de Daniel Pancu.

Reclamă

„Am fost împreună fix 22 de ani. După atâția ani de căsnicie, nu are cum să te despartă o amantă. Dacă au existat sau nu infidelități, peste asta treci într-o căsnicie de durată . Nu am divorțat pentru că Daniel mă înșela. Punctele noastre de vedere, părerile noastre asupra mai multor aspecte nu mai aveau nimic în comun.

Căsnicia nu mai mergea. Copiii cred că nici acum nu realizează prea bine că noi am divorțat. Ei erau obișnuiți cu absența lui Daniel, care era mai mult plecat, prin cantonamente, încă de când s-au născut. Păi ce să vă zic, Daniel nu a apucat să schimbe niciodată vreun scutec. Asta era meseria lui. Și, la fel de rar îl văd și acum”, a mai Mihaela Stanciu.

Chiar dacă s-au iubit enorm, destinul a făcut ca cei doi să se despartă. După divorţul de Mihaela, Daniel Pancu s-a căsătorit cu Andra Teodorescu, cu care a avut o relaţie şi în tinereţe. Destinul a făcut ca aceştia să se căsătorească şi să formeze, în acest moment, un cuplu model. (VEZI ÎN GALERIA FOTO ŞI IMAGINI CU ACTUALA SOŢIE A LUI DANIEL)

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 19:00 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său Vezi toate știrile
Citește și