Închide meniul
Foto

Cât de frumoasă e şi ce studii are unica fiică a lui Ionel Dănciulescu. Diana şi-a făcut părinţii mândri

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 9 martie 2024, 16:39

Cât de frumoasă e şi ce studii are unica fiică a lui Ionel Dănciulescu. Diana şi-a făcut părinţii mândri

Ionel Dăciulescu şi Mihaela, superba lui soţie, au o fiică: pe Diana

Ionel Dănciulescu este căsătorit cu Mihaela Dănciulescu / Colaj Instagram

Cât de frumoasă e şi ce studii are unica fiică a lui Ionel Dănciulescu. Diana este fiica pe care Ionel Dănciulescu o are cu Mihaela, superba sa soţie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Diana seamănă extrem de mult cu celebrul său tată şi este o apariţie discretă în spaţiul public. Diana Dănciulescu nu a ales o carieră în sport.

Cât de frumoasă e şi ce studii are unica fiică a lui Ionel Dănciulescu

Unica fiică a lui Ionel Dănciulescu a ales să urmeze cursurile Facultăţii de Medicină Veterinară. (VEZI IMAGINI RARE ÎN GALERIA FOTO CU FIICA LUI IONEL DĂNCIULESCU, DAR ŞI CU SUPERBA LUI SOŢIE)

Mihaela şi Ionel Dănciulescu sunt împreună din 1998, iar relaţia nu a fost întotdeauna perfectă, deşi au mai trecut de-a lungul timpului prin momente dificile. Naşii Mihaelei şi lui Ionel Dănciulescu sunt şi ei celebri: Mariana şi Marius Lăcătuş.

„Mulțumesc că îmi ești echilibru și liniște, bunătate și iubire, iubită și soție, cea mai bună mamă! Fără tine nu aș fi unde sunt! Ești tot și îți mulțumesc ca m-ai ales să fim împreună pentru totdeauna! Te iubesc„, a fost unul dintre mesajele publicate de Ionel Dănciulescu pe reţelele de socializare, conform ziare.com.

Reclamă

În trecut, Ionel Dănciulescu a dezvăluit şi cum a cunoscut-o pe Mihaela, cea care avea să îi devină soţie. Mihaela este sora fostului coleg al lui Ionel Dănciulescu de la Dinamo, Marius Cheregi. De asemenea, superba soţie a lui Ionel Dănciulescu este absolventă de ASE.

„Am cunoscut-o prin nişte prieteni comuni, ne-am plăcut şi gata. Fără ea n-aş fi reuşit să fac nimic în viaţă. Mihaela a îndurat multe şi nu pot decât să-i mulţumesc pentru că a fost alături de mine mereu. În deciziile legate de fotbal însă nu ne-am consultat. De multe ori ea mi-a dat sfaturi, dar eu am făcut cum m-a tăiat capul„, a spus Ionel Dănciulescu.

Ionel Dănciulescu, despre regretul carierei sale

Ionel Dănciulescu a vorbit despre regretul carierei sale. Fostul mare atacant de la Dinamo a povestit despre episodul care i-a lăsat un gust amar, chiar și la mulți ani după acel moment. Fostul internațional a rememorat „dubla” dintre Lazio și Dinamo din preliminariile Ligii Campionilor din sezonul 2007/2008.

Reclamă 4 / 0/3

„Am condus cu 1-0. E clar că e una dintre dezamăgirile carierei mele de jucător. Dar ce să faci. E singura centrare bună din toată cariera (n.r. dată de Pulhac, la golul marcat de Dănciulescu în Lazio – Dinamo 1-1).

Nu au avut nicio situație de gol în prima repriză. După care, a fost faza aia (n.r. penalty-ul făcut de Vali Năstase la Dinamo – Lazio 1-3) și s-a rupt totul”, a spus Ionel Dănciulescu pentru digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:42 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek şi Jaqueline Cristian – Danielle Collins LIVE SCORE (12:00). Dueluri de foc pentru românce la Madrid 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” Vezi toate știrile
Citește și