Închide meniul

Ionel Dănciulescu, despre regretul carierei sale: „Una dintre cele mai mari dezamăgiri! Acolo s-a rupt totul”

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 22 februarie 2023, 21:46

Ionel Dănciulescu, despre regretul carierei sale: Una dintre cele mai mari dezamăgiri! Acolo s-a rupt totul”

Ionel Dănciulescu, despre regretul carierei sale

Ionel Dănciulescu, în timpul unui meci pe banca lui Dinamo / SportPictures / Flaviu Buboi/SPORT PICTURES

Ionel Dănciulescu a vorbit despre regretul carierei sale. Fostul mare atacant de la Dinamo a povestit despre episodul care i-a lăsat un gust amar, chiar și la mulți ani după acel moment.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul internațional a rememorat „dubla” dintre Lazio și Dinamo din preliminariile Ligii Campionilor din sezonul 2007/2008.

Ionel Dănciulescu, despre regretul carierei sale: „Una dintre cele mai mari dezamăgiri! Acolo s-a rupt totul”

Atunci dinamoviștii au fost eliminați de laziali, deși au reușit să obțină un rezultat pozitiv în turul din Italia, scor 1-1. La returul din București, Lazio a câștigat, scor 3-1 și a spulberat visurile clubului din Ștefan cel Mare.

Ionel Dănciulescu a vorbit despre acel moment, chiar înainte de returul celor de la CFR Cluj cu formația din Italia.

„Am condus cu 1-0. E clar că e una dintre dezamăgirile carierei mele de jucător. Dar ce să faci. E singura centrare bună din toată cariera (n.r. dată de Pulhac, la golul marcat de Dănciulescu în Lazio – Dinamo 1-1).

Reclamă

Nu au avut nicio situație de gol în prima repriză. După care, a fost faza aia (n.r. penalty-ul făcut de Vali Năstase la Dinamo – Lazio 1-3) și s-a rupt totul”, a spus Ionel Dănciulescu pentru digisport.ro.

Mario Camora, aroganță maximă înainte de CFR Cluj – Lazio: „Ei stau acasă și se uită la meci!”

Mario Camora a vorbit despre contestatarii lui CFR Cluj înaintea returului cu Lazio, din play-off-ul Conference League. Căpitanul campioanei României a avut un mesaj dur pentru criticii echipei lui Dan Petrescu.

În tur, CFR Cluj a pierdut categoric pe Olimpico, 0-1, deși a jucat aproape toată partida cu un om în plus. Ardelenii au fost criticați de mai multe voci din fotbalul românesc pentru abordarea defensivă. Camora a transmis că nu este interesat de părerile din jur.

Reclamă 4 / 0/3

„Avem încredere. Vrem cu toţii să ne calificăm, ştim că va fi foarte greu, vom face totul să ne calificăm, avem încredere. Orice rezervă care intră la ei… e jucător de mare valoare, s-a văzut la primul meci. Ştim ce putere are Lazio. Fiecare e liber să zică ce vrea, ei stau acasă şi se uită la meci, pe noi nu ne interesează ce zic alţii.

(N.r. despre primul meci) Noi am simţit o puernică echipă, o echipă care se luptă pentru Champions League, în Serie A. Din păcate am pierdut cu 1-0, nu am fost atenţi. Ne bucurăm că avem doar 1-0, vom lupta până la ultima secundă. Fericiţi nu suntem niciodată când pierdem, dacă era 11 la 11, era un rezultat bun, dar aşa, 10 contra 11, e un rezultat greu de digerat”, a spus Mario Camora, la conferința de presă dinaintea meciului.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
apr.
0:05
Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!”
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României Vezi toate știrile
Citește și