Închide meniul
Foto

Cât de frumoasă este Beatrice, fata Larisei Drăgulescu! Ședință foto chiar de Ziua Femeii

Reclamă

Publicat: 10 martie 2023, 9:50

Cât de frumoasă este Beatrice, fata Larisei Drăgulescu! Ședință foto chiar de Ziua Femeii

Larisa Drăgulescu nu renunță la platformele pentru adulți nici în sarcină

Larisa Drăgulescu este fosta soţie a lui Marian Drăgulescu / Instagram

Cât de frumoasă este Beatrice, fata Larisei Drăgulescu. Tânară de 18 ani, alături de mama ei, au fost în centrul unei ședințe foto, chiar de Ziua Femeii. Ambele au optat pentru un port tradițional, totul desfășurându-se la un muzeu din Reșița.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Beatrice este fiica lui Marian și a Larisei Drăgulescu. Aceștia doi au fost căsătoriți timp de trei ani, în perioada 2006-2009, și ulterior au divorțat.

Cât de frumoasă este Beatrice, fata Larisei Drăgulescu

Larisa Drăgulescu profită de orice ocazie pentru a petrece cât mai mult timp cu fiica ei. Astfel, de 8 martie, cele două au fost protagonistele unei ședințe foto, în port popular. (Vezi fotografii în galeria FOTO de la finalul articolului). Fosta soție a lui Marian Drăgulescu susține că Beatrice are ca hobby modelling-ul, însă nu își dorește o carieră pe podium.

Mai mult decât atât, Larisa Drăgulescu a mai declarat că s-a bucurat enorm de experiența trăită alături de fiica ei. Întreaga ședință foto nu a fost una ușoară, fosta soție a lui Marian Drăgulescu dezvăluind că totul s-a desfășurat pe parcursul unei întregi zile.

„A fost ceva deosebit atât pentru mine cât și pentru fiica mea! A fost o propunere din partea Școlii Populare de Artă din Resița să apărem într-o expoziție de tablouri dedicată mamei, cu prilejul zilei de 8 martie, Ziua Femeii. Expoziție unde apărem noi două și care se ține la Muzeul Banatul Montan Reșița. Mai exact, s-au făcut tablouri cu noi două și cam atât. Tematica vernisajului este Pentru Ea și se află la a doua ediție. Atât eu cât și fiica mea ne-am bucurat când am primit propunerea ce a venit din partea lor. Pentru că, în urma acestei ședinte foto, am ajuns două piese de muzeu.

Reclamă

Fotografiile au fost realizate în luna noiembrie 2022 pentru a fi gata acum. Ședința foto a durat o zi întreagă, mai exact, de dimineața și până seara. S-a lucrat foarte mult și în detaliu la aceasta expoziție. Costumul popular de pe mine, pe care îl port la ședința foto, pot să îți mărturisesc, că este al meu de când eram adolescenta și are o vechime de peste 100 de ani.

Fetita mea nu vrea să devină manechin. Această meserie rămâne doar la categoria de hobby. Nu are o dorință în sensul acesta. Îi place sa fie model de fotografie, la fel cum îmi place și mie și cam atât”, a declarat Larisa Drăgulescu, pentru click.ro.

Beatrice este unul dintre cei doi copii pe care Larisa Drăgulescu îi are cu fostul ei soț, Marian Drăgulescu. Cei doi mai au împreună un băiat, pe nume Richard.

Reclamă 4 / 0/3

Larisa și Marian Drăgulescu au pus punct căsniciei după trei ani, certurile fiind tot mai dese între ei. Femeia a mai trecut printr-un divorţ. Anul trecut şi-a încheiat căsnicia cu Marian Bogdan, la un an şi jumătate după ce a fost dusă în faţa altarului.

Larisa Drăgulescu a făcut avere din site-urile pentru adulţi. Mesaj pentru fiica ei, Beatrice

Larisa încearcă să îşi ţină fiica departe de domeniul din care ar fi adunat peste 2 milioane de euro. A ţinut să anunţe că ea a fost nevoită să îşi câştige astfel existenţa, după ce a fost „bătută şi părăsită în stradă cu doi copii”.

Fosta soţie a lui Marian Drăgulescu este hotărâtă să renunţe şi ea la a mai posta materiale pe platformele destinate adulţilor. Are un nou iubit şi s-a apucat de alte afaceri.

„Exclus! Nici vorbă de așa ceva! Nu concep! Nici nu iau în calcul o asemenea variantă. Fiica mea nu are treabă și nu va avea treabă cu așa ceva. E încă un copil, chiar dacă a împlinit 18 ani și e majoră. Eu, mama ei, o privesc încă ca pe un copil și am s-o feresc cât voi putea de un asemenea drum! Beatrice nu are nici măcar iubit!

Nu voi uita vreodată că am început să fac asta doar după ce nu am mai avut bani din ce să trăiesc. Nu am pornit la drum fiindcă așa am vrut, ci fiindcă am fost forțată. Bărbatul m-a lăsat, m-a bătut, m-a părăsit în stradă cu doi copii, pe care am fost obligată să-i cresc. Nimeni nu mi-a dat nimic gratis! Dar copiii mei au tot ceea ce eu nu am avut la un anume moment. Adică casă, bani, condiții pentru școală, un job bun. Așa că Beatrice sigur nu-mi va călca pe urme!„, a declarat Larisa Drăgulescu pentru playtech.ro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial Vezi toate știrile
Citește și