Închide meniul
Foto

Larisa Drăgulescu a făcut avere din site-urile pentru adulţi, dar nu vrea ca fiica ei să îi calce pe urme: „Exclus! Nu concep!”

Antena Sport Publicat: 3 martie 2023, 9:47

Larisa Drăgulescu nu renunță la platformele pentru adulți nici în sarcină

Larisa Drăgulescu nu renunță la platformele pentru adulți nici în sarcină

Larisa Drăgulescu este fosta soţie a lui Marian Drăgulescu / Instagram

  • Larisa Drăgulescu are doi copii cu Marian Drăgulescu
  • A adunat peste 2 milioane de euro

Larisa Drăgulescu a făcut avere din site-urile pentru adulţi, dar nu concepe ca fiica ei să îi calce pe urme. Fosta soţie a lui Marian Drăgulescu a avut un mesaj vehement pentru fiica ei, Beatrice, care a împlinit 18 ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Larisa încearcă să îşi ţină fiica departe de domeniul din care ar fi adunat peste 2 milioane de euro. A ţinut să anunţe că ea a fost nevoită să îşi câştige astfel existenţa, după ce a fost „bătută şi părăsită în stradă cu doi copii”.

Larisa Drăgulescu a făcut avere din site-urile pentru adulţi. Mesaj pentru fiica ei, Beatrice

Fosta soţie a lui Marian Drăgulescu este hotărâtă să renunţe şi ea la a mai posta materiale pe platformele destinate adulţilor. Are un nou iubit şi s-a apucat de alte afaceri.

Reclamă

Exclus! Nici vorbă de așa ceva! Nu concep! Nici nu iau în calcul o asemenea variantă. Fiica mea nu are treabă și nu va avea treabă cu așa ceva. E încă un copil, chiar dacă a împlinit 18 ani și e majoră. Eu, mama ei, o privesc încă ca pe un copil și am s-o feresc cât voi putea de un asemenea drum! Beatrice nu are nici măcar iubit!

Nu voi uita vreodată că am început să fac asta doar după ce nu am mai avut bani din ce să trăiesc. Nu am pornit la drum fiindcă așa am vrut, ci fiindcă am fost forțată. Bărbatul m-a lăsat, m-a bătut, m-a părăsit în stradă cu doi copii, pe care am fost obligată să-i cresc. Nimeni nu mi-a dat nimic gratis! Dar copiii mei au tot ceea ce eu nu am avut la un anume moment. Adică casă, bani, condiții pentru școală, un job bun. Așa că Beatrice sigur nu-mi va călca pe urme!„, a declarat Larisa Drăgulescu pentru playtech.ro.

Reclamă

Larisa a dezvăluit că, în momentul de faţă, câştigă o sumă uriaşă în fiecare lună.

Am acel venit lunar constant de pe site-urile online. Plus chiriile apartamentelor din București, trei la număr, plus încă ceva sume mai mici provenite din închirierea apartamentului de la Reșița. Iar cea mai recentă afacere deschisă, acel salon de machiaj și frizerie, îmi aduce din chirie lunar circa 1.000 de euro. Nu stau să calculez, dar probabil am peste 10.000 de euro, lunar. Poate mai mult!„, a mai spus fosta soţie a lui Marian Drăgulescu.

Larisa Drăgulescu a fost căsătorită cu fostul gimnast Marian Drăgulescu şi au împreună doi copii. Femeia a mai trecut printr-un divorţ. Anul trecut şi-a încheiat căsnicia cu Marian Bogdan, la un an şi jumătate după ce a fost dusă în faţa altarului.

Reclamă 4 / 0/3

Larisa Drăgulescu a oferit detalii despre noul iubit

Larisa Drăgulescu are un nou iubit şi spune că este o femeie împlinită în acest moment. Fosta soţie a lui Marian Drăgulescu nu ştie însă dacă relaţia va fi una de durată.

Cu iubirea stau destul de bine, normal, ca de obicei! Sunt cu cineva în prezent, dar nu vreau momentan să vorbesc despre asta. Încă nu știm dacă va fi ceva serios între noi doi. Momentan ne cunoaștem, vedem dacă suntem pe aceeași lungime de undă și după voi vorbi mai multe despre tot ce mi se întâmplă în viața mea. Trebuie să mai treacă timp și să vedem cum ne vom înțelege.

Acum este prea rapid să îmi fac o părere pentru că ne-am cunoscut recent. El lucrează în domeniul IT. Nu vreau să dau prea multe detalii momentan. Suntem bine așa cum suntem. Noi doi ne-am cunoscut printr-un prieten comun”, a declarat fosta soție a lui Marian Drăgulescu pentru click.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ce a putut spune Larisa Drăgulescu despre imaginile provocatoare cu ea
Diverse • 15 dec., 15:18
FOTO
Ce a putut spune Larisa Drăgulescu despre imaginile provocatoare cu ea, care i-au adus o avere impresionantă în doar câţiva ani!
Larisa Drăgulescu s-a pozat provocator înainte de a naşte
Diverse • 30 mai, 18:42
FOTO
Larisa Drăgulescu s-a pozat provocator înainte de a naşte: „Cod galben în Banat”
Larisa Drăgulescu nu renunță la platformele pentru adulți nici în sarcină
Diverse • 20 apr., 16:56
FOTO
Larisa Drăgulescu nu renunță la platformele pentru adulți nici în sarcină: „De acolo vin cei mai mulți bani!”
Larisa Drăgulescu nu renunță la platformele pentru adulți nici în sarcină
Diverse • 8 apr., 12:45
FOTO
Ce reacţie a putut avea Marian Drăgulescu când a aflat că fosta lui soţie aşteaptă un copil cu noul iubit. Larisa Drăgulescu a dat din casă
Marian Drăgulescu vrea Cristi Chivu antrenor Inter
Serie A • 3 apr., 21:14
Marian Drăgulescu ar vrea să-l vadă pe Cristi Chivu antrenor la Inter!