Închide meniul
Foto

Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat lovitura şi care a ajutat-o să adune o avere fabuloasă

Publicat: 16 mai 2024, 20:15

Reclamă
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat lovitura şi care a ajutat-o să adune o avere fabuloasă

Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă. "Regina Sprâncenelor" este cunoscută de toate vedetele

Anastasia Soare este cea mai bogată femeie din România / Instagram

Iată cât de frumoasă este cea mai bogată româncă, la 66 de ani. Poreclită „Regina Sprâncenelor”, Anastasia Soare are un succes uriaş şi este inclusă mereu în TOP 10 cele mai mai mari averi din România.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Născută în Constanţa, Anastasia Soare a avut o copilărie grea. A rămas orfană de tată la doar 12 ani. Drama a întărit-o şi, după ce a studiat arta şi arhitectura, a decis să plece din ţară.

Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă

S-a mutat în Statele Unite în anul 1989 şi a avut apoi o ascensiune incredibilă. La numai opt ani distanţă reuşea să îşi deschidă un salon de înfrumuseţare în Beverly Hills şi ajungea favorita vedetelor. Sacrificiile făcute de ea au dat imediat roade.

Mi-am lăsat familia și țara în care am crescut și am ajuns într-un loc în care nu cunoșteam pe nimeni, nici măcar limba nu o puteam vorbi”, spunea Anastasia Soare în timpul unui interviu.

Printre clientele „Reginei Sprâncenelor” au fost, de-a lungul timpului, Oprah, Madonna, Jennifer Lopez, Naomi Campbell, Jada Pinkett Smith, Lara Flynn Boyle, Penelope Cruz sau Sharon Stone.

Reclamă
Reclamă 4

Anastasia Soare a adunat o avere cu adevărat fabuloasă, estimată la 4 miliarde de lei de forbes.ro. La finalul anului 2023 era cea mai bogată femeie din România şi ocupa locul 8 în clasamentul celor mai bogaţi conaţionali. În acelaşi top, Ion Ţiriac era pe poziţia a doua, cu aproximativ 10 miliarde de lei.

Anastasia Soare îşi surprinde fanii cu fiecare apariţie. Românca celebră postează des imagini, alături de vedete, pe contul ei de Instagram (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS). Este mereu lăudată pentru modul în care arată.

Ion Ţiriac a cedat şi renunţă la proiecte de zeci de milioane de euro din România

Ion Ţiriac a dezvăluit că renunţă la două proiecte de zeci de milioane de euro din România. Fostul mare jucător de tenis este revoltat din cauza legislaţiei din ţara noastră şi a anunţat că nu mai are răbdare. A încetat discuţiile atât pentru stadionul de tenis pe care îşi dorea să îl construiască în Bucureşti, cât şi pentru patinoarul din Braşov.

Reclamă

Ion Ţiriac dezvăluise, anul trecut, că avea pregătite 30 de milioane de euro pentru construcţia unei arene de tenis în Capitală. Este fericit că a reuşit să aducă un nou turneu ATP în România, după o pauză de 8 ani.

Am adus turneul înapoi. Sunt foarte mândru să spun că Djokovic s-a antrenat în România. Nu mi-a uitat numele. Trei sferturi din succes este aici, pentru că aici s-a antrenat. Doamnelor și domnilor este înapoi. Îi mulțumesc lui Marica și Năstase, lui Cosmin Hodor că a făcut ce a făcut. Îi mulțumesc fiului meu că mi-a dat banii să fac asta.

Probabil și anul viitor vom sta aici. Treaba cu stadionul de 13.000 de locuri este terminată din cauza legislației, cum e terminată și treaba la Brașov. Am obosit și eu să ma rog de toată lumea. Hai să facem ce putem să facem cu turneul ăsta. E cel mai bun pe care l-am avut. E sold out complet la un turneu de 250.

Il păstrăm pe asta și vedem ce se poate face. Ce să vă mai zic? Nu am prea multe, dar având în vedere că 8 ani nu am reușit să jucăm… Suntem o țară grozavă, dar uneori suntem prea mulți români în România”, a declarat Ion Țiriac la o conferinţă de presă.

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
13:20

VIDEOLarry Ten Voorde a câştigat cursa de Porsche Supercup din Austria, LIVE în AntenaPLAY! A treia victorie a olandezului

13:07

Selecţionerul Danemarcei a răbufnit după înfrângerea cu Germania: „M-am săturat de aceste decizii ridicole”

12:07

Momentul critic în care Edi Iordănescu le-a promis celor din familia sa că îşi va da demisia după EURO 2024

12:00

VIDEOGabriel Bortoleto a câştigat cursa de Formula 2 din Austria, LIVE în AntenaPLAY! Victorie uriaşă pentru brazilian

11:55

Anglia – Slovacia LIVE TEXT (19:00). Elveţia îşi aşteaptă adversara din sferturile EURO 2024

11:26

Roberto De Zerbi este noul antrenor al lui Olympique Marseille! Pe ce perioadă a semnat fostul jucător de la CFR Cluj

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 6 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă
Citește și