Închide meniul
Foto

Cât de frumoasă este fiica cea mică a lui Mircea Rednic! Apariţie alături de femeia care ar avea o relaţie cu fiul lui Ion Ţiriac

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 11 aprilie 2024, 17:05

Cât de frumoasă este fiica cea mică a lui Mircea Rednic! Apariţie alături de femeia care ar avea o relaţie cu fiul lui Ion Ţiriac

Cât de frumoasă este fiica cea mică a lui Mircea Rednic

Colaj Profimedia - Instagram

Cât de frumoasă este fiica cea mică a lui Mircea Rednic. Luana este agent de jucători şi îşi ajută tatăl când vine vorba de transferuri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Rednic are două fete superbe. Este vorba de Raisa, fiica cea mare, şi de Luana Rednic. Cele două sunt de o frumuseţe uimitoare şi întorc toate privirile la fiecare apariţie. (VEZI IMAGINI RARE ÎN GALERIA FOTO CU CELE DOUĂ FIICE ALE LUI MIRCEA REDNIC)

Cât de frumoasă este fiica cea mică a lui Mircea Rednic

Spre deosebire de sora sa cea mare, Luana Rednic este o prezenţă activă în spaţiul public. Luana este prietenă foarte bună cu Sorana Cîrstea, cea despre care se spune că ar fi iubita fiului cel mare al lui Ion Ţiriac. În ziua în care Sorana Cîrstea a împlinit 34 de ani, Luana Rednic i-a fost alături şi au postat o imagine superbă pe reţelele de socializare.

 
Vezi această postare pe Instagram
 
O postare distribuită de 𝐑𝐞𝐝𝐧𝐢𝐜 𝐋𝐮𝐚𝐧𝐚 (@rednicluana)

Sorana Cîrstea l-a descris în două cuvinte pe Alexandru Ion Ţiriac! Mesaj plin de emoţie pentru presupusul iubit

Sorana Cîrstea l-a descris în două cuvinte pe Alexandru Ion Ţiriac, cel care i-ar fi iubit de mai mulţi ani. „Sori” a răspuns, pe reţelele sociale, la urarea savuroasă pe care a primit-o de la fiului miliardarului Ion Ţiriac.

Reclamă

Jucătoarea aflată pe locul 29 WTA şi-a sărbătorit ziua de naştere. Cîrstea a împlinit duminică 34 de ani şi a fost felicitată de Alexandru Ion Ţiriac. Acesta a făcut o glumă care s-a viralizat imediat.

23 de ani fericiţi! Cu plăcere pentru flori, Sorana Cîrstea„, a fost mesajul postat de Alexandru Ion Ţiriac pe Insta Story, alături de o fotografie cu sportiva din România. Răspunsul Soranei nu s-a lăsat mult aşteptat. Chiar dacă evită să se afişeze în spaţiul public alături de fiul cel mare al lui Ion Ţiriac, Cîrstea nu s-a ferit să îl laude pe cel care este cu 13 ani mai în vârstă decât ea. Sorana l-a descris pe presupusul iubit drept „best person (n.r. cea mai bună persoană)„. „Cel mai bun număr (n.r. 23) şi cele mai frumoase flori de la cea mai bună persoană„, a scris Sorana Cîrstea pe contul ei de Instagram. În vârstă de 47 de ani, Alexandru Ion Ţiriac a fost surprins de camerele TV la mai multe meciuri ale lui „Sori”. A stat chiar în boxa în care era şi antrenorul româncei şi s-a bucurat după fiecare punct câştigat de româncă.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
Vezi toate știrile
Citește și