Închide meniul
Foto

Cât de frumoasă este fiica lui Cristi Borcea, la 20 de ani. Radiază de fericire lângă Valentina Pelinel

Publicat: 3 iulie 2023, 9:56

Reclamă
Cât de frumoasă este fiica lui Cristi Borcea, la 20 de ani. Radiază de fericire lângă Valentina Pelinel

Cât de frumoasă este fiica lui Cristi Borcea, la 20 de ani

Cristi Borcea şi Valentina Pelinel / Instagram

Cât de frumoasă este fiica cea mare a lui Cristi Borcea, la 20 de ani. Melissa Borcea este unul dintre cei nouă copii pe care îi are fostul patron al lui Dinamo. Tânăra tocmai şi-a sărbătorit ziua de naştere în Statele Unite, acolo unde îşi continuă studiile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Melissa este fiica din prima căsnicie a milionarului român. Chiar dacă nu îl are aproape pe tatăl ei, a fost vizitată în Miami de actuala soţie a lui Borcea. Valentina Pelinel a postat o imagine, pe reţelele sociale, în care apare alături de Melissa şi de cei trei copii pe care îi are cu omul de afaceri.

Cât de frumoasă este fiica lui Cristi Borcea, la 20 de ani. Melissa Borcea studiază în Miami

O mare familie„, a transmis Valentina Pelinel. Postarea a adunat mii de aprecieri. Melissa Borcea pare că radiază de fericire lângă mama ei vitregă (VEZI GALERIA FOTO DE LA FINALUL ARTICOLULUI).

View this post on Instagram


A post shared by Valentina Pelinel (@valentinapelinelborcea)

Reclamă

Melissa Borcea s-a întâlnit şi cu ceilalţi fraţi ai ei, stabiliţi în Miami. Este vorba de copiii pe care Borcea îi are cu cea de-a doua soţie, Alina Vidican.

La petrecerea în care Melissa a sărbătorit împlinirea a 20 de ani a participat atât Claude Senhoreti, soţul Alinei Vidican, cât şi copiii acestuia din relaţiile anterioare. Relaţia dintre Melissa şi Alina Vidican este una extrem de strânsă, ţinând cont de fotografiile apărute pe reţelele sociale. Melissa a fost ţinută în braţe de Alina Vidican, iar în poză apare şi micuţa Gloria, fata pe care Vidican o are cu Cristi Borcea.

Fata e în America, acolo studiază. Nu avea cum să vină. O pupăm de la distanță, pe chat. O vom sărbători cu un tort, în lipsă„, spunea Mihaela Borcea chiar înainte de ziua de naştere a gemenilor ei.

Reclamă 4 / 0/3

Valentina Pelinel a ales să îi facă pe plac lui Cristi Borcea şi a plecat fără el în vacanţă. Are parte de ajutoare timp de o săptămână. Şi-a luat cu ea două bone. Va evita totuşi să stea alături de Alina Vidican şi şi-a închiriat o casă de lux.

Cristi are nouă copii și mii de angajați. Muncește mult pentru noi toți, el nu poate pleca, mai are treabă aici”, spunea Pelinel, pentru cancan.ro, înainte să plece în America.

Borcea are 9 copii cu 4 femei diferite

Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreuna 3 copii: Milan și gemenele Indira și Rania. Cu prima sa soție, Mihaela, fostul patron al lui Dinamo are un băiat, Patrick, şi gemenii Antonia şi Angelo.

Cu a doua soţie, Alina Vidican, are alți doi copii: George Alexandru şi Gloria. Borcea mai are o fetiță, Carolyn , din relația cu Simona Voiculescu.

În total, Cristi Borcea are nouă copii cu patru femei diferite. Valentina Pelinel și Cristi Borcea formează un cuplu de 8 ani.

Mihaela Borcea, dezvăluiri fără precedent despre baiatul său cel mic

Angelo Borcea nu a putut fi alături de sora lui geamănă în ziua în care a împlinit 20 de ani. A avut-o lângă el pe mama lui, dar şi pe frumoasa lui iubită. Cristi Borcea l-a sărbătorit în avans.

Petrecem în Grecia cu băiatul. Fata e în America, acolo studiază. Nu avea cum să vină. O pupăm de la distanță, pe chat. O vom sărbători cu un tort, în lipsă.

Reclamă

Tatăl său l-a sărbătorit deja în București. Acum e cu mama. Eu îi voi face o petrecere surpriză. Și ceva bănuți, ca și cadou. Pentru că acum e mare. Noi vrem ca toți copiii noștri să aprecizeze fiecare lucru pe care-l primesc. Nu suntem chiar singuri aici. Am ales și un dress cod pentru această petrecere care trebuie respectat”, a spus Mihaela Borcea pentru sursa citată anterior.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și