Închide meniul
Foto

Mihaela Borcea, dezvăluiri fără precedent despre băiatul său cel mic care se iubeşte cu o tânără de o frumuseţe uimitoare

Valentin Pîrcălabu Publicat: 17 iunie 2023, 9:26

Reclamă
Mihaela Borcea, dezvăluiri fără precedent despre băiatul său cel mic care se iubeşte cu o tânără de o frumuseţe uimitoare

Mihaela şi Cristi Borcea au fost căsătoriţi 23 de ani

Mediafax Foto / Mediafax Foto via Hepta

Mihaela Borcea a făcut dezvăluiri fără precedent despre băiatul său care se iubeşte cu o tânără de o frumuseţe uimitoare. Gemenii pe care Cristi Borcea îi are din căsnicia cu Mihaela, pe frumoasa Melissa şi pe Angelo, împlinesc 20 de ani. Cei doi fraţi nu vor fi unul lângă altul de aniversarea lor, aşa cum s-a întâmplat la majorat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai mult, nici Cristi Borcea nu va fi alături de niciunul dintre cei doi. Superba Melissa este în SUA, acolo unde se află la studii, în timp ce Angelo este alături de mama sa în Grecia. Acesta va avea partea şi de o petrecere surpriză din partea mamei sale.

De altfel, Angelo a mai avut parte de o surpriză şi din partea tatălui său, care l-a sărbătorit în avans.

Mihaela Borcea, dezvăluiri fără precedent despre baiatul său cel mic

Petrecem în Grecia cu băiatul. Fata e în America, acolo studiază. Nu avea cum să vină. O pupăm de la distanță, pe chat. O vom sărbători cu un tort, în lipsă.

Tatăl său l-a sărbătorit deja în București. Acum e cu mama. Eu îi voi face o petrecere surpriză. Și ceva bănuți, ca și cadou. Pentru că acum e mare. Noi vrem ca toți copiii noștri să aprecizeze fiecare lucru pe care-l primesc. Nu suntem chiar singuri aici. Am ales și un dress cod pentru această petrecere care trebuie respectat”, a spus Mihaela Borcea pentru cancan.ro.

Reclamă

Mihaela Borcea a continuat cu dezvăluirile şi a spus că Angelo a fost cel mai apropiat de ea dintre toţi copiii pe care îi are cu Cristi Borcea.

„Angelo a fost tot timpul apropiat de mine foarte mult, el e cel mai mămos. Ursulețul. Era într-o competiție cu celălalt băiat. Deși sunt cinci ani diferență. Cel mare venea la spital, îmi pupa burtica. Și spunea că abia așteaptă să-și cunoască frații. Dar când a ajuns acasă și a văzut el că s-au schimbat rolurile, nu mai era așa”, a mai spus Mihaela Borcea.

Angelo Borcea are o relaţie cu o tânără superbă din Timişoara. Denisa este extrem de activă şi pe reţelele de socializare, acolo unde postea imagini de senzaţie. Fiul lui Cristi Borcea se iubește de mai mult timp cu Denisa, cea care studiază la Facultatea de Arhitectură și Urbanism din Timișoara. (VEZI IMAGINI ÎN GALERIA FOTO CU DENISA, IUBITA LUI NAGELO BORCEA)

Reclamă 4 / 0/3

Cu o avere estimată la peste 80 de milioane de euro, fostul patron al lui Dinamo are 9 copii cu 4 femei. A lăsat de înţeles, de mai multe ori, că nu vrea să se oprească aici.

Omul de afaceri a mai fost însurat cu Mihaela Borcea (între anii 1988-2011) și cu Alina Vidican (2011 – 2016). Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreuna 3 copii: Milan și gemenele Indira și Rania. Cu prima sa soție, Mihaela, fostul patron al lui Dinamo are un băiat, Patrick, şi gemenii Antonia şi Angelo. Cu a doua soţie, Alina Vidican, are alți doi copii: George Alexandru şi Gloria. Borcea mai are o fetiță, Carolyn , din relația cu Simona Voiculescu.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT Vezi toate știrile
Citește și