Închide meniul
Foto

Cât de frumoasă este iubita fiului Nadiei Comăneci. Tânăra este de o frumuseţe uimitoare

Valentin Pîrcălabu Publicat: 30 ianuarie 2024, 16:25

Reclamă
Cât de frumoasă este iubita fiului Nadiei Comăneci. Tânăra este de o frumuseţe uimitoare

Cât de frumoasă este iubita fiului Nadiei Comăneci. Tânăra este de o frumuseţe uimitoare

Nadia Comăneci / Mediafax Foto / Marian Ilie via Hepta

Cât de frumoasă este iubita fiului Nadiei Comăneci. Dylan, unicul fiu al Nadiei Comăneci, are o relaţie cu o colegă de şcoală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nadia Comăneci este considerată unul dintre cei mai mari sportivi din istoria României. Nadia Comăneci este căsătorită cu Bart Conner şi au împreună un băiat: pe Dylan.

Cât de frumoasă este iubita fiului Nadiei Comăneci

Dylan şi superba sa iubită au petrecut sărbătorile alături de Nadia Comăneci şi Bart Conner. (VEZI IMAGINI RARE CU IUBITA FIULUI NADIEI COMĂNECI)

În trecut, Nadia Comăneci a vorbit despre relaţia pe care fiul său o are. „Se înțeleg foarte bine și asta mă bucură cel mai mult. Sunt colegi de școală”, a declarat Nadia Comăneci pentru prosport.ro despre relaţia lui Dylan.

Nadia Comăneci a emigrat în Statele Unite în 1989

Nadia Comăneci s-a retras din activitatea competiţională în 1984, având în palmares 25 de medalii câştigate la Jocuri Olimpice, Campionate Mondiale şi Campionate Europene, dintre care 16 de aur.

Reclamă

În codul de punctaj al Federaţiei Internaţionale de Gimnastică (FIG), la paralele inegale sunt incluse două elemente denumite „coborâre Comăneci” şi „salt Comăneci”.

În noiembrie 1989, Nadia a emigrat în Statele Unite ale Americii, apoi în Canada, după care a revenit în SUA şi s-a stabilit la Oklahoma. S-a căsătorit cu Bart Conner, campion de gimnastică al SUA şi campion olimpic. Cei doi au un băiat, Dylan Paul, născut în 2006.

În 1996 a fost aleasă preşedinte de onoare al Federaţiei Române de Gimnastică (FRG). Fundaţia americană pentru Sport Feminin (WSF), care anual premiază femeile cu merite deosebite în sport, i-a acordat „Premiul Flo Hyman” în 1998. De asemenea, Nadia şi performanţele sale remarcabile au fost incluse în „Hall of Fame” al gimnasticii mondiale.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și