Închide meniul
Foto

Cât de frumoasă este nepoata lui Cristi Borcea. Imagini rare cu Maria, care arată ca un top-model

Valentin Pîrcălabu Publicat: 22 februarie 2024, 16:44

Reclamă
Cât de frumoasă este nepoata lui Cristi Borcea. Imagini rare cu Maria, care arată ca un top-model

Cât de frumoasă este nepoata lui Cristi Borcea. Imagini rare cu Maria, care arată ca un top-model

Cristi Borcea, în timpul unui interviu / Antena Sport

Cât de frumoasă este nepoata lui Cristi Borcea. Maria Cristina Călin este fiica uneia dintre surorile lui Cristi Borcea şi este de o frumuseţe uimitoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Maria Cristina Călin s-a lansat în muzică în 2019, iar melodia sa a făcut furori în Turcia. Maria are numele de scenă „Tinna Latina” şi este de o frumuseţe uimitoare. (VEZI IMAGINI RARE ÎN GALERIA FOTO CU SUPERBA NEPOATĂ A LUI CRISTI BORCEA)

Cât de frumoasă este nepoata lui Cristi Borcea

Maria, superba nepoată a lui Cristi Borcea, a fost şi un elev model. A terminat Facultatea de Drept la Universitatea Româno – Americană şi a luat licenţa cu nota 9.25. Tânăra a fost mereu susţinută de unchiul său celebru. Maria este mare fană a trupei RBD, a Shakirei și a muzicii latino, scria prosport.ro.

Cristi Borcea, cerere în căsătorie prin telefon

Valentina Pelinel, care tocmai a împlinit 43 de ani, a vorbit despre momentul în care a fost cerută în căsătorie. A avut parte de o surpriză de proporţii.

Ne-am dat seama că nu putem trăi unul fără celălalt și că suntem făcuți unul pentru altul. M-a cerut tot la telefon și foarte direct, ăsta e stilul lui. A și recunoscut. A fost frumos, indiferent de cum s-ar fi întâmplat, tot frumos ar fi fost.

Reclamă

Noi am fost prieteni la început, vorbeam mult, și, astăzi, în familia noastră comunicăm și facem lucrurile împreună. De aceea, totul este atât de bine.

S-a întâmplat în timp să ne apropiem, deși noi am simțit ceva de la început. Știi cum e, sufletul pereche îl simți și, indiferent de obstacole, tot acolo ajungi. Sufletul pereche e pentru tine. Ne-am zis amândoi ‘te iubesc’ printr-un mesaj. Contează să fii asumat, la noi, nu a fost flirt, noi ne-am asumat, ne-am iubit, suntem o familie„, a declarat Valentina Pelinel, potrivit viva.ro.

Trei copii are Pelinel cu fostul patron al lui Dinamo: Milan și gemenele Indira și Rania. Valentina este de o frumuseţe ieşită din comun (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS).

Reclamă 4 / 0/3

Cu prima sa soție, Mihaela, fostul patron al lui Dinamo are un băiat, Patrick, şi gemenii Antonia şi Angelo. Cu a doua soţie, Alina Vidican, are alți doi copii: George Alexandru şi Gloria. Borcea mai are o fetiță, Carolyn, din relația cu Simona Voiculescu.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:56 EXCLUSIVVictor Pițurcă, anunț surprinzător despre CSA Steaua: „Mai bine că a rămas în Liga 2”. Avertisment pentru șefii Armatei 10:32 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou record uriaş după ce a reuşit un hattrick pentru Al Nassr. Obiectivul uriaş al starului portughez 10:17 Lionel Messi, gol și cinci pase decisive într-o singură repriză! A „distrus” două recorduri și i-a uluit pe americani 9:52 Reacţia surprinzătoare a lui Max Verstappen după ce va pleca din pole position la Miami: „Nu e chiar distractiv” 9:46 Vinicius, ironie devastatoare pentru un star al Barcelonei! Reacție virală după ce Real Madrid a devenit campioana Spaniei 9:24 Florin Prunea s-a prăbuşit emoţional după dezastrul de la Dinamo: „E teribil! Inadmisibil!” 9:02 Mihai Stoica, verdict cumplit pentru Dinamo: „A cam retrogradat!” 4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
4
mai
22:35
Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!”
4
mai
22:20
Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!”
Vezi toate știrile
Citește și