Închide meniul
Foto

Cristi Borcea, cerere în căsătorie prin telefon: „Nu putem trăi unul fără celălalt!”. Ce s-a aflat despre milionar

Publicat: 9 decembrie 2023, 14:42

Reclamă
Cristi Borcea, cerere în căsătorie prin telefon: „Nu putem trăi unul fără celălalt!”. Ce s-a aflat despre milionar

Cristi Borcea, cerere în căsătorie prin telefon

Cristi Borcea, în timpul unui interviu / AS.ro

Cristi Borcea recurs la o cerere în căsătorie prin telefon. Fostul patron al lui Dinamo nu a mai avut răbdare după ce s-a oficializat şi cel de-al doilea său divorţ. Dezvăluirile total neaşteptate despre milionarul român au fost făcute de Valentina Pelinel.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Borcea a fost căsătorit cu Mihaela Borcea şi Alina Vidican, înainte să fie cucerit definitiv de Valentina Pelinel. Omul de afaceri care are 9 copii cu 4 femei a fost dat peste cap total de fostul fotomodel.

Cristi Borcea, cerere în căsătorie prin telefon

Valentina Pelinel, care tocmai a împlinit 43 de ani, a vorbit despre momentul în care a fost cerută în căsătorie. A avut parte de o surpriză de proporţii.

Ne-am dat seama că nu putem trăi unul fără celălalt și că suntem făcuți unul pentru altul. M-a cerut tot la telefon și foarte direct, ăsta e stilul lui. A și recunoscut. A fost frumos, indiferent de cum s-ar fi întâmplat, tot frumos ar fi fost.

Noi am fost prieteni la început, vorbeam mult, și, astăzi, în familia noastră comunicăm și facem lucrurile împreună. De aceea, totul este atât de bine.

Reclamă

S-a întâmplat în timp să ne apropiem, deși noi am simțit ceva de la început. Știi cum e, sufletul pereche îl simți și, indiferent de obstacole, tot acolo ajungi. Sufletul pereche e pentru tine. Ne-am zis amândoi ‘te iubesc’ printr-un mesaj. Contează să fii asumat, la noi, nu a fost flirt, noi ne-am asumat, ne-am iubit, suntem o familie„, a declarat Valentina Pelinel, potrivit viva.ro.

Trei copii are Pelinel cu fostul patron al lui Dinamo: Milan și gemenele Indira și Rania. Valentina este de o frumuseţe ieşită din comun (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS).

Cu prima sa soție, Mihaela, fostul patron al lui Dinamo are un băiat, Patrick, şi gemenii Antonia şi Angelo. Cu a doua soţie, Alina Vidican, are alți doi copii: George Alexandru şi Gloria. Borcea mai are o fetiță, Carolyn, din relația cu Simona Voiculescu.

Reclamă 4 / 0/3

Cum şi-a înşelat Cristi Borcea primele două soţii

Cristi Borcea a rupt tăcerea despre femeile din viaţa lui. Omul de afaceri a recunoscut că şi-a înşelat primele două soţii ori de câte ori a avut ocazia. Mai mult, Borcea spune că nicio femeie nu i-a rezistat farmecelor.

Am avut șansă de la Dumnezeu. Tatăl meu are 1,70 m și mama 1,65 m, iar eu am 1,90 m. Și brunet, și cu ochi albaștri, și cu notorietate. Și am avut multe escapade, războaie, nenorociri. Dar Valentina m-a găsit în cea mai bună perioadă, când te așezi, când te uiți în jur și vezi 9 copii, când vezi cea mai frumoasă femeie din lume alături de care creezi cele mai bune condiții pentru toată lumea. Și atunci nu-ți mai arde de altele.

Am fost mereu cu cine mi-am propus. Dar m-am liniștit. Nu am fost liniștit înainte, până să mă căsătoresc acum cu Valentina. Atunci aveam altă vârstă, ieșeam. Păi, când eram cu Alina sau cu Mihaela, tot ce mi-a plăcut ochiului… am mers. Da, și când eram căsătorit. Erau conjunctura, natura și poziția mea de cum eram atunci. Eram în toate discotecile, barurile„, a spus Borcea într-un podcast.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna Vezi toate știrile
Citește și