Închide meniul
Foto

Cât de frumoasă este soţia lui Cătălin Moroşanu. Sacrificiile uriaşe pe care le-au făcut cei doi: „Locuiam în cămine!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 21 iulie 2023, 19:01

Cât de frumoasă este soţia lui Cătălin Moroşanu. Sacrificiile uriaşe pe care le-au făcut cei doi: „Locuiam în cămine!”

Prin ce a putut trece Cătălin Moroşanu din cauza unor vietnamezi

Cătălin Moroşanu / Instagram Cătălin Moroșanu

Cât de frumoasă este Georgiana, soţia lui Cătălin Moroşanu. Cei doi au sărbătorit, anul trecut, 20 de ani de relaţie şi se iubesc ca la început.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Georgiana Moroşanu, superba soţie a luptătorului român, a fost din prima clipă alături de soţul său. Georgiana este medic stomatolog şi îşi iubeşte enorm soţul. La fiecare apariţie, Georgiana Moroşanu dă dovadă de eleganţă şi rafinament.

Cât de frumoasă este Georgiana, soţia lui Cătălin Moroşanu

Într-un interviu acordat în trecut, Cătălin Moroşanu a vorbit despre momentul în care şi-a cunoscut soţia. În acel moment, Cătălin Moroşanu nu era celebru şi nu avea o condiţie materială bună.

Moroşanu şi-a adus aminte cu emoţii de momentele în care s-a îndrăgostit de superba sa soţie.

Nu aveam să îţi ofer nimic material, făceam împreună naveta cu trenul, locuiam în căminele de la Vladimirescu şi singura distracţie pe care ne-o permiteam era să ne plimbăm de mână în Copou.

Reclamă

Când ţi-am povestit despre visul meu, ai fost alături de mine din prima clipă. Când nu aveam nimic, tu aveai grija să fiu pe drumul bun. Când mă întorceam obosit de la antrenamente, erai alături de mine. Când pierdeam un meci, tu îmi bandajai rănile. Indiferent de timp şi timpuri, ai fost în dreapta mea. Acum, când am totul, eu sunt în continuare fericit că te am pe tine. Te iubesc!”, spunea Moroșanu.

Cătălin Moroşanu a recunoscut prin ce chin a trecut

Cătălin Moroşanu a recunoscut, în faţa mai multor copii, prin ce chin a trecut. A dezvăluit că a fost o victimă a bullyingului. Fostul luptător a vorbit despre poreclele pe care le-a primit, în tinereţe, şi cât de greu i-a fost.

Fostul luptător de K1 Cătălin Moroşanu s-a întâlnit în ultimele două zile cu mai mulţi elevi din judeţul Buzău în cadrul unei campanii anti-bullying iniţiaţă de Consiliul Judeţean în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean şi IPJ Buzău.

Reclamă 4 / 0/3

Moroşanu le-a povestit tinerilor că tot ceea ce i s-a întâmplat l-a ambiţionat şi l-a ajutat să ajungă printre cei mai buni luptători de K1, anunţă news.ro.

Morcoveaţă, Grasu, Roşcovanu sau alte asemenea apelative au fost primele mele porecle încă de când am păşit pe băncile şcolii. Am crescut într-un sat, iar eu, care eram şi fiul învăţătoarei, eram cel care lua cel mai des bătaie.

La 11 ani am plecat la şcoală la Iaşi şi am rămas singur la internat şi nici aici şicanele din partea celorlalţi copii nu au încetat. Da, poate nu vă vine să credeţi, dar eu, marele luptător K1 am fost o victimă a bullyingului şi trebuie să vă spun că dacă nu ar fi fost aşa, poate nu aş fi ajuns unde am ajuns”, a spus Cătălin Moroşanu în faţa unei săli cu peste 300 de elevi din oraşul Nehoiu.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și