Închide meniul

Cătălin Moroşanu a recunoscut prin ce chin a trecut: „Eram cel care lua cel mai des bătaie!”. Dezvăluirile făcute de fostul luptător

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 3 mai 2023, 19:12

Cătălin Moroşanu a recunoscut prin ce chin a trecut: „Eram cel care lua cel mai des bătaie!. Dezvăluirile făcute de fostul luptător

Prin ce a putut trece Cătălin Moroşanu din cauza unor vietnamezi

Cătălin Moroşanu / Instagram Cătălin Moroșanu

Cătălin Moroşanu a recunoscut, în faţa mai multor copii, prin ce chin a trecut. A dezvăluit că a fost o victimă a bullyingului. Fostul luptător a vorbit despre poreclele pe care le-a primit, în tinereţe, şi cât de greu i-a fost.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul luptător de K1 Cătălin Moroşanu s-a întâlnit în ultimele două zile cu mai mulţi elevi din judeţul Buzău în cadrul unei campanii anti-bullying iniţiaţă de Consiliul Judeţean în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean şi IPJ Buzău.

Cătălin Moroşanu a vorbit despre chinul prin care a trecut

Moroşanu le-a povestit tinerilor că tot ceea ce i s-a întâmplat l-a ambiţionat şi l-a ajutat să ajungă printre cei mai buni luptători de K1, anunţă news.ro.

Morcoveaţă, Grasu, Roşcovanu sau alte asemenea apelative au fost primele mele porecle încă de când am păşit pe băncile şcolii. Am crescut într-un sat, iar eu, care eram şi fiul învăţătoarei, eram cel care lua cel mai des bătaie.

La 11 ani am plecat la şcoală la Iaşi şi am rămas singur la internat şi nici aici şicanele din partea celorlalţi copii nu au încetat. Da, poate nu vă vine să credeţi, dar eu, marele luptător K1 am fost o victimă a bullyingului şi trebuie să vă spun că dacă nu ar fi fost aşa, poate nu aş fi ajuns unde am ajuns”, a spus Cătălin Moroşanu în faţa unei săli cu peste 300 de elevi din oraşul Nehoiu.

Reclamă

Sportivul le-a povestit celor prezenţi că a dorit să facă această campanie conştient fiind că pe el l-a ajutat enorm faptul că în copilărie a fost abuzat de colegii de şcoală şi i-a învăţat pe elevi cum să depăşească şi cum să gestioneze astfel de situaţii.

„Sportul te învaţă să treci mai uşor peste dificultăţile vieţii”

Şansa mea a fost că m-am luat de sport. Eu am făcut prima dată rugby, dar vă rog să mă credeţi că orice sport te disciplinează enorm, te învaţă să pierzi, să câştigi şi să treci mult mai uşor peste dificultăţile vieţii. Păi gândiţi-vă ca dacă eu, un moldovean dintr-o comună de lângă Iaşi, am reuşit să trec peste şi să obţin şi anumite rezultate, gândiţi-vă ce puteţi face voi în aceste vremuri, care sunteţi mult mai deştepţi decât eram noi, aveţi alte orizonturi, alte cunoştinţe, alte informaţii şi sunteţi mult mai maturi decât eram eu de exemplu la vârsta voastră.

Căutaţi să aveţi încredere în voi, fiţi buni in ceea ce faceţi şi încrederea va veni. Poate nu toţi or să facă sport, dar învăţaţi, fiţi buni, nu ştiu, la biologie, la matematică şi o să vedeţi că altfel o să vă simţiţi”, a mai spus Moroşanu în faţa elevilor de la Liceul Agricol din Smeeni.

Reclamă 4 / 0/3

Cătălin Moroşanu participă pentru al doilea an consecutiv la o campanie anti-bullying iniţiată de Consiliul Judeţean Buzău în şcolile din întreg judeţul. Fostul sportiv s-a întâlnit marţi cu peste 300 de elevii din oraşul Nehoiu, iar miercuri a mers la Liceul Agricol Smeeni şi în municipiul Râmnicu Sărat unde a fost aşteptat de aproximativ 300 de elevi de la şcolile şi liceele din oraş. La final elevii prezenţi la întâlniri i-au pus întrebări fostului luptător şi s-au fotografiat cu acesta.

Cătălin Moroşanu, noi dezvăluiri despre „călăreţul” Sergiu Ciobotaru

Cătălin Moroşanu a făcut noi dezvăluiri despre „călăreţul” Sergiu Ciobotaru. Deşi i-a luat o casă nouă, tânărul din Iaşi a preferat să revină cu familia în mahala.

La scurt timp după ce Cătălin Moroşanu i-a cumpărat o casă, Sergiu Cioboraru a vândut-o şi a cheltuit banii primiţi. Mai mult, deşi Moroşanu i-a oferit posibilitatea de a obţine un loc de muncă, acesta a refuzat.

Am făcut un gest pentru inima mea, în fața lui Dumnezeu. Am mobilizat presa ca să strângem bani. Dacă aveam eu bani, îi dădeam de la mine, dar nu sunt așa de bogat. Nu-l învinuiesc pe el, învinuiesc situația în sine. Nu poți avea pretenții de la el. El trăia într-o mahala, cădea coliba pe el”, a spus Cătălin Moroşanu pentru prosport.ro.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și