Închide meniul
Foto

Cât de frumoasă este soţia lui Daniel Niculae! Imagini rare cu Oana Niculae

Reclamă

Publicat: 14 martie 2024, 14:40

Cât de frumoasă este soţia lui Daniel Niculae! Imagini rare cu Oana Niculae

Cât de frumoasă este soţia lui Daniel Niculae! Imagini rare cu Oana Niculae

Daniel Niculae, în timpul unei conferințe de presă / ANDREEA ALEXANDRU / MEDIAFAX FOTO via Hepta

Daniel Niculae şi soţia lui au trecut prin emoţii uriaşe după ce preşedintele Rapidului a fost „săltat” de mascaţi într-un dosar DIICOT. Din fericire pentru cei doi, Daniel Niculae va fi cercetat în stare de libertate. Iată cât de frumoasă este soţia lui Daniel Niculae

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Soţia lui Daniel Niculae, Oana, este o prezenţă discretă pe reţelele de socializare. Ea şi Daniel Niculae au o relaţie superbă. (IMAGINI CU DANIEL NICULAE ŞI SOŢIA LUI ÎN GALERIA FOTO)

Cât de frumoasă este soţia lui Daniel Niculae! Imagini rare cu Oana Niculae

Daniel Niculae a fost „săltat” de mascaţi într-un dosar DIICOT, informaţie dezvăluită în exclusivitate la AS.ro LIVE de către Dan Şucu.

Daniel Niculae va fi cercetat în libertate, în dosarul legat de obiectele pirotehnice introduse pe stadioane.

Totuși, momentan, Liviu Bocciu este încă la audieri, la Institutul de Studii pentru Ordine Publică.

Reclamă
Daniel Niculae şi soţia Oana, alături de fiica lor / Facebook Daniel Niculae
Daniel Niculae şi soţia Oana, alături de fiica lor / Facebook Daniel Niculae

Daniel Niculae, acuzat că a sprijinit activitatea unui grup infracţional organizat! Detalii uluitoare din dosarul DIICOT!

Daniel Niculae e acuzat că a sprijinit activitatea unui grup infracţional organizat! Au apărut noi detalii din dosarul şocant de la DIICOT. Daniel Niculae a fost „săltat” anterior de mascaţi, informaţie dezvăluită de Dan Şucu la AS.ro LIVE.

Potrivit surselor AntenaSport, Daniel Niculae ar fi fost de acord cu activitatea grupului infracțional. Aceasta era introducerea şi folosirea materiale pirotehnice în timpul meciurilor Rapid – FCSB (9.03.2024) şi în incinta stadionului Giuleşti (27.01.2024). De asemenea, i-ar fi oferit grupului infracţional sprijin moral şi financiar, pentru procurarea materialelor pirotehnice.

Sursele citate notează că perchezițiile sunt încă în curs de desfășurare. Până acum au fost găsite sume consistente de bani, o cantitate mare de materiale pirotehnice şi 4 arme (se va stabili dacă sunt letale sau neletale).

Reclamă 4 / 0/3

„Are legătură cu arme, muniții, chiar nu are sens! Chiar nu înţeleg cu ce poate să fie vorba. Eu ştiu că ultimul eveniment pe care l-am avut împreună a fost superb. Nu cunosc detalii, probabil vor apărea într-o perioadă foarte scurtă.”, a spus Dan Șucu, la emisiunea AS.ro LIVE.

Poliția a emis un comunicat, după ce Daniel Niculae a fost „săltat” de mascați. Câte persoane au mai fost ridicate

Poliția a emis un comunicat, după ce Daniel Niculae a fost „săltat” de mascați. Reprezentanții forțelor de ordine au făcut lumină, după anunțul „bombă” făcut de Dan Șucu la emisiunea AS.ro LIVE.

Daniel Niculae, dar și membri ai galeriilor din Liga 1, au fost ridicați de mascați din cauza materialelor pirotehnice care au fost introduse pe stadioane, la ultimele meciuri din campionatul intern.

În dosarul penal deschis de Poliția Capitalei este cercetată săvârșirea infracțiunii de constituire a unui grup infracțional, dar și alte încălcări ale legii, cum ar fi: distrugere prin incendiere, tulburarea ordinii publice prin violență asupra bunurilor, orice operațiuni cu articole pirotehnice fără drept, prevăzute de articolul 37 lit. a din Legea 126/1995.

”PERCHEZIȚII ALE POLIȚIȘTILOR CAPITALEI

Astăzi, 14 martie 2023, poliţiştii Direcției Generale de Poliţie a Municipiului București – Serviciul Grupuri Infracționale Violente pun în aplicare 19 mandate de percheziție domiciliară și 28 de mandate de aducere, în Municipiul București și județele Ilfov, Prahova și Iași, într-un dosar penal în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de constituirea unui grup infracțional organizat, distrugere prin incendiere, tulburarea ordinii publice prin violență asupra bunurilor, orice operațiuni cu articole pirotehnice fără drept, prevăzute de articolul 37 lit. a din Legea 126/1995.

Poliția Capitalei: „Persoanele vizate, conduse la audieri”

Persoanele vizate vor fi conduse la audieri, în baza mandatelor de aducere care vor fi puse în aplicare, în vederea dispunerii măsurilor legale ce se impun”

Reclamă

„Cercetările sunt continuate de către Parchetului de pe lângă Tribunalul București, împreună cu Serviciul Grupuri Infracționale Violente, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de constituirea unui grup infracțional organizat, distrugere prin incendiere si tulburarea ordinii și liniștii publice.

Acțiunea beneficiază de sprijinul Inspectoratului de Poliție Județean Iași, precum și de sprijinul echipelor de intervenție din cadrul Inspectoratului General al Jandarmeriei Române și al Direcției Generale de Jandarmi a Municipiului București.

Facem precizarea că efectuarea percheziţiei domiciliare este o etapă în cadrul procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, ce are drept scop administrarea probatoriului necesar soluţionării cauzei, care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, se arată în comunicatul Poliției.

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Echipele 19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare 19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis Vezi toate știrile
Citește și