Închide meniul
Foto

Cât de frumoasă este soţia lui Răzvan Burleanu. Anamaria întoarce toate privirile

Valentin Pîrcălabu Publicat: 4 decembrie 2023, 9:22

Reclamă
Cât de frumoasă este soţia lui Răzvan Burleanu. Anamaria întoarce toate privirile

Cât de frumoasă este soţia lui Răzvan Burleanu. Anamaria întoarce toate privirile

Cât de frumoasă este soţia lui Răzvan Burleanu. Anamaria este o prezenţă rară în spaţiul public, însă este de o frumuseţe uimitoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Tulumb se iubeşte cu actualul preşedintele al Federaţiei Române de fotbal de pe băncile şcolii. Dacă pe soţul său îl ştie toată ţara, puţină lume ştie cum arată soţia şefului fotbalului din România.

Cât de frumoasă este soţia lui Răzvan Burleanu. Anamaria întoarce toate privirile

Anamaria Tulumb şi Răzvan Burleanu au împreună o fiică pe care o iubesc enorm. De foarte puţine ori Răzvan Burleanu a apărut alături de familie în spaţiul public. În tinereţe, Anamaria Tulumb a câştigat Miss Boboc şi a cochetat cu modellingul. (VEZI ÎN GALERIA FOTO IMAGINI INCENDIARE CU SOŢIA LUI RĂZVAN BURLEANU)

Răzvan Burleanu a fixat obiectivul României la EURO 2024! A anunţat construirea celei mai bune generaţii din ultimii 20 de ani

Răzvan Burleanu a fixat obiectivul României la EURO 2024, după tragerea la sorţi de la Hamburg, în care tricolorii şi-au aflat adversarii de la competiţia ce va fi găzduită de Germania. La Campionatul European din Germania, România va juca Grupa E, din care mai fac parte Belgia, Slovacia şi câştigătorea play-off-ului B (Bosnia şi Herţegovina – Ucraina / Israel – Islanda).

“Dacă e să ne uităm la această grupă, ar trebui să nu ne gândim la adversarii noştri. Va fi o luptă cu noi înşine, astfel încât dacă jucătorii noştri vor avea capacitatea să se autodepăşească, cu siguranţă vor obţine rezultate remarcabile.

Reclamă

Acest Euro trebuie să reprezinte o etapă în ceea ce priveşte construirea celei mai importante generaţii din ultimii 20 de ani. Şi evident, obiectivul intermediar este ieşirea din grupe. Staful tehnic va analiza adversarii ştiuţi deja, Belgia şi Slovacia, iar apoi aşteptăm luna martie.

Ne aşteptăm ca Israel să fie una din echipele din finală, probabil cu Ucraina, o echipă foarte competitivă. Mi-aş fi dorit să reluăm experienţa frumoasă din 2016, când am avut meci de deschidere cu Franţa, aşa că mi-aş fi dorit să jucăm cu Germania.

Sunt încrezător că echipa are un potenţial extraordinar de creştere în lunile următoaree. Va fi o luptă de a ne autodepăşi“, a declarat Burleanu, după tragerea la sorţi de la Hamburg.

Reclamă 4 / 0/3

Ce cotă are România pentru a trece de grupe la EURO 2024

S-a aflat ce cotă are România pentru a trece de grupe la EURO 2024. Specialiștii și-au dat verdictul, după tragerea la sorți de la Hamburg. „Tricolorii” sunt cotați cu șansa a doua în grupă, după Belgia.

Pentru a câștiga grupa de la EURO 2024, România a primit cota de 8. Favorita grupei este clar Belgia, care a primit din partea bookmakerilor cota de 1,30. Pe locul trei în privința șanselor la câștigarea grupei este echipa care se va califica în urma play-off-ului, primind cota de 9, în timp ce Slovacia este cotată cu ultima șansă la câștigarea grupei.

În privința cotei de calificare în optimi, România este considerată drept favorită de bookmakeri să facă acest pas. „Tricolorii” au primit o cotă de 1,57 pentru a ieși pentru a doua oară în istorie din grupe la un turneu final european.

Slovacia a primit cota de 1,80 în privința șanselor de a ieși din grupă, în timp ce Belgia 1,03, fiind considerată clar favorita grupei.

 

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și