Închide meniul

Ce cotă are România pentru a trece de grupe la EURO 2024! Verdictul specialiștilor ne dă speranțe

Viviana Moraru Publicat: 3 decembrie 2023, 9:00

Reclamă
Ce cotă are România pentru a trece de grupe la EURO 2024! Verdictul specialiștilor ne dă speranțe

Ce cotă are România pentru a trece de grupe la EURO 2024

Wesley Sneijder a extras România din urne la tragerea la sorți/ Profimedia

S-a aflat ce cotă are România pentru a trece de grupe la EURO 2024. Specialiștii și-au dat verdictul, după tragerea la sorți de la Hamburg. „Tricolorii” sunt cotați cu șansa a doua în grupă, după Belgia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România a fost repartizată în Grupa E, alături de Belgia, Slovacia și câștigătoarea play-off-ului B (Israel – Islanda/ Bosnia – Ucraina).

Ce cotă are România pentru a trece de grupe la EURO 2024

Pentru a câștiga grupa de la EURO 2024, România a primit cota de 8. Favorita grupei este clar Belgia, care a primit din partea bookmakerilor cota de 1,30. Pe locul trei în privința șanselor la câștigarea grupei este echipa care se va califica în urma play-off-ului, primind cota de 9, în timp ce Slovacia este cotată cu ultima șansă la câștigarea grupei.

În privința cotei de calificare în optimi, România este considerată drept favorită de bookmakeri să facă acest pas. „Tricolorii” au primit o cotă de 1,57 pentru a ieși pentru a doua oară în istorie din grupe la un turneu final european.

Slovacia a primit cota de 1,80 în privința șanselor de a ieși din grupă, în timp ce Belgia 1,03, fiind considerată clar favorita grupei.

Reclamă

În privința cotelor la câștigarea trofeului european, după tragerea la sorți de la Hamburg, Anglia este considerată favorită, așa cum era și înainte de a-și afla grupa. Naționala lui Harry Kane a fost repartizată în Grupa C, alături de Slovenia, Danemarca și Serbia.

Pe locul secund în topul favoritelor pentru cucerirea trofeului la Campionatul European de anul viitor este Franța, echipă care a primit cota 4,5. Germania, țara gazdă a turneului final, este a treia favorită, primind o cotă de 7.

România are o cotă de 150 pentru a câștiga turneul final din Germania, fiind la egalitate la acest capitol cu Austria și Cehia.

Reclamă 4 / 0/3

Cu cine s-ar putea duela România în optimile EURO 2024, dacă va trece de grupe

Se ştie cu cine s-ar putea duela România în optimile EURO 2024, dacă va trece de grupe. „Tricolorii” au fost repartizaţi în Grupa E, alături de Belgia, Slovacia şi câştigătoarea play-off-ului B (Israel – Islanda/ Bosnia – Ucraina).

În cazul în care România, la fel ca în preliminarii, va produce surpriza şi va câştiga grupa de la EURO 2024, atunci „tricolorii” se vor duela cu una dintre cele patru echipe care se vor califica în optimi, de pe locurile trei ale grupelor.

Dacă România va obţine biletele pentru optimi de pe locul secund al grupei, atunci „tricolorii” se vor duela cu echipa de pe locul secund din Grupa D, grupă formată din Franţa, Olanda, Austria şi câştigătoarea play-off-ului A (Polonia – Estonia/ Ţara Galilor – Finlanda).

În cazul în care se va clasa pe locul trei al Grupei E, România se va putea califica în optimi dacă se va număra printre cele patru cele mai bune echipe naţionale de pe locurile trei din grupe.

În acest context, în optimi, „tricolorii” s-ar putea duela cu câştigătoarea grupei B, formată din Spania, Croaţia, Italia şi Albania, sau câştigătoarea grupei C, grupă formată din Slovenia, Danemarca, Serbia şi Anglia.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:35 Discursul Cristinei Neagu, după ce CSM Bucureşti a primit titlul de campioană: „Există dezamăgirea ratării Final Four!” 22:33 Reacţia lui Bogdan Andone după ce echipa lui a învins-o pe Mioveni cu un gol în prelungiri şi e aproape de rămânerea în Liga 1! 22:20 Anunţul lui Florin Tănase, după ce Gigi Becali i-a făcut ofertă să se întoarcă la FCSB: „Mi-aș dori să joc în Champions League” 21:48 Dan Petrescu avertizează înainte de CFR Cluj – Farul: „Stresul a rămas mai mult de partea noastră!” 21:45 Botoșani – Mioveni 1-0. Jucătorii lui Bogdan Andone au dat lovitura în prelungiri! Oaspeţii au avut un gol anulat 21:45 LIVE VIDEOSouthampton – West Brom e ACUM în AntenaPLAY. Leeds îşi aşteaptă adversara din finala play-off-ului de pe Wembley 21:44 Record de asistenţă pentru Dinamo la meciul de baraj cu Csikszereda! Câte bilete s-au vândut pentru partida tur 21:22 Elisabeta Lipă cere răbdare cu Simona Halep: „Numai în situaţia ei să nu fii! A dat dovadă de o ambiţie de fier!” 21:03 Gabriela Ruse s-a calificat în semifinale la Trophee Clarins! Victorie de senzaţie cu Alize Cornet! 20:50 LIVE VIDEOBellator Champions Series Paris e ACUM LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Patrick Mix – Magomed Magomedov e main-event-ul Vezi toate știrile
Citește și