Închide meniul
Foto

Cât de frumoasă este soţia lui Răzvan Lucescu. Imagini rare cu Ana Maria, femeia care îl susţine necondiţionat pe antrenor

Valentin Pîrcălabu Publicat: 16 ianuarie 2024, 16:44

Reclamă
Cât de frumoasă este soţia lui Răzvan Lucescu. Imagini rare cu Ana Maria, femeia care îl susţine necondiţionat pe antrenor

Răzvan Lucescu va intra în istoria lui PAOK

Răzvan Lucescu, pe banca lui PAOK / Profimedia Images

Cât de frumoasă este soţia lui Răzvan Lucescu. Ana Maria Lucescu, spre deosebire de celebrul său soţ, este o persoană extrem de discretă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În rarele sale apariţii publice alături de soţul său, Ana Maria Lucescu a ieşit în evidenţă prin eleganţă şi rafinament, dar şi prin condiţia fizică de invidiat. Ana Maria Lucescu arată impecabil. (VEZI IMAGINI RARE ÎN GALERIA FOTO CU SOŢIA LUI RĂZVAN LUCESCU)

Cât de frumoasă este soţia lui Răzvan Lucescu

Într-un interviu acordat în trecut, Răzvan Lucescu a vorbit la superlativ despre superba sa soţie, pe care o iubeşte enorm.

„Cred că sunt o persoană plictisitoare. Cu mine, soţia mea nu se poate distra. La fel şi copiii mei. Poate că, dacă eram singur sau divorțat, ar fi trebuit să mă gândesc foarte bine dacă îmi fac altă familie, pentru că aș fi distrus persoana de lângă mine.

Ana, cel puțin, a fost cu mine de la început. Am trecut prin momente foarte frumoase, iubire oarbă, experiențe grele, momente de război. Am învățat să ne respectăm, să ne acceptăm. Nu suntem un cuplu doar pentru iubire, e mult mai mult de atât. Nu cred că ne-am certat în ultimul an”, a spus Răzvan Lucescu, într-un interviu pentru PAOK TV.

Reclamă

Chiar dacă sunt împreună de o viață, soția lui Răzvan Lucescu nu e interesată deloc de fotbal. Antrenorul a povestit două întâmplări amuzante cu partnere sa, care s-a pierdut complet la meciurile soțului.

„Sunt norocos pentru că nu înțelege deloc fotbal. Odată, a fost cu femeie care nu a văzut niciodată un meci. S-au uitat la meciul nostru. S-au bucurat când am dat gol. Când au văzut reluarea de la gol, s-au bucurat din nou, au crezut că am dat gol din nou.

Și a doua întâmplare, a fost când eram la Al Hial. Noi deobicei jucam în albastru, dar atunci am jucat în alb. Ea știa că jucăm doar în albastru. Până în minutul 75 a crezut că echipa în albastru suntem noi. Când a intrat Gomis pe teren, doar pe el îl cunoaștea, a văzut că intră pentru echipa în alb. Și-a dat seama că ceva nu e în regulă”, a mai spus Răzvan Lucescu.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:20 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four Vezi toate știrile
Citește și