Închide meniul
VIDEO

Răzvan Lucescu, dezvăluiri din viața de cuplu: „Sunt o persoană plictisitoare! Cu mine, soția mea nu se poate distra!”

Alexandru Ivan Publicat: 30 iunie 2022, 17:55

Reclamă
Răzvan Lucescu, dezvăluiri din viața de cuplu: „Sunt o persoană plictisitoare! Cu mine, soția mea nu se poate distra!

Răzvan Lucescu, despre relația cu soția sa

Răzvan Lucescu, într-un interviu pentru PAOK TV / PAOK

Răzvan Lucescu a făcut dezvăluiri savuroase despre viața personală. Antrenorul lui PAOK a recunoscut că nu o face prea mult să râdă pe soția sa. Fiul lui Mircea Lucescu se consideră o persoană plictisitoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Lucescu e căsătorit de 22 de ani cu Ana Maria Lucescu și au împreună doi copii, Marilu și Matei, care le-au dăruit deja nepoți. Antrenorul e recunoscător că soția i-a rămas alături de-a lungul carierei.

Răzvan Lucescu, dezvăluiri din viața de cuplu

„Cred că sunt o persoană plictisitoare. Cu mine, soţia mea nu se poate distra. La fel şi copiii mei. Poate că, dacă eram singur sau divorțat, ar fi trebuit să mă gândesc foarte bine dacă îmi fac altă familie, pentru că aș fi distrus persoana de lângă mine.

Ana, cel puțin, a fost cu mine de la început. Am trecut prin momente foarte frumoase, iubire oarbă, experiențe grele, momente de război. Am învățat să ne respectăm, să ne acceptăm. Nu suntem un cuplu doar pentru iubire, e mult mai mult de atât. Nu cred că ne-am certat în ultimul an”, a spus Răzvan Lucescu, într-un interviu pentru PAOK TV.

Chiar dacă sunt împreună de o viață, soția lui Răzvan Lucescu nu e interesată deloc de fotbal. Antrenorul a povestit două întâmplări amuzante cu partnere sa, care s-a pierdut complet la meciurile soțului.

Reclamă
Reclamă 4

„Sunt norocos pentru că nu înțelege deloc fotbal. Odată, a fost cu femeie care nu a văzut niciodată un meci. S-au uitat la meciul nostru. S-au bucurat când am dat gol. Când au văzut reluarea de la gol, s-au bucurat din nou, au crezut că am dat gol din nou.

Și a doua întâmplare, a fost când eram la Al Hial. Noi deobicei jucam în albastru, dar atunci am jucat în alb. Ea știa că jucăm doar în albastru. Până în minutul 75 a crezut că echipa în albastru suntem noi. Când a intrat Gomis pe teren, doar pe el îl cunoaștea, a văzut că intră pentru echipa în alb. Și-a dat seama că ceva nu e în regulă”, a mai spus Răzvan Lucescu.

Răzvan Lucescu ştie ce îi lipseşte României

România a suferit o înfrângere ruşinoasă cu Muntenegru, pe teren prorpiu, scor 0-3. În actuala ediţie de Liga Naţiunilor, sub comanda lui Edi Iordănescu, echipa naţională a suferit trei înfrângeri, din patru meciuri, şi se află pe ultimul loc în grupă.

Reclamă

Răzvan Lucescu, fostul selecţioner al României, consideră cu Răzvan Marin şi Vlad Chiricheş nu se pot numi lideri ai echipei naţionale. Acesta le recunoaşte importanţa în cadrul lotului, însă nu le poate atribui rolul de conducător al naţionalei.

„E vorba despre personalitate, pentru că Răzvan Marin, un jucător foarte bun, a retrogradat la Cagliari. Nu putem vorbi despre un Răzvan Marin lider, personalitate puternică. Şi chiar dacă ar fi fost şi putea să retrogradeze, dar el nu este, el este un jucător individual foarte bun, pe care oricine îl vrea, dar el nu este un lider de echipă.

Despre Chiricheş şi susţin asta de mult. E un jucător bun, dar nu este lider, dar noi aici îi considerăm lideri. Ca să fii lider trebuie să o ai în sânge. Nu avem lideri, iar faptul că ei sunt consideraţi lideri le creează o problemă. Ori pune presiune foarte mare, ori îl duce pe unul sau altul, nu pe Marin, cu siguranţă, în situaţia de a fi superficial, pentru că nu ştie să gestioneze”, a declarat Răzvan Lucescu, pentru Orange Sport.

Răzvan Lucescu a refuzat să fie selectionerul României

Răzvan Lucescu a dezvăluit cum au decurs negocierile cu FRF pentru postul de selecţioner. În urmă cu câteva luni, Răzvan Burleanu şi Mihai Stoichiţă au avut o întâlnire cu antrenorul lui PAOK, în Grecia. Cei trei au fost fotografiați la masă la un restaurant.

Lucescu Junior a mai fost selecționer în perioada aprilie 2009 – iunie 2011. Acesta a condus naționala României în 21 de partide și a obținut 8 victorii, 5 egaluri și 8 înfrângeri.

„Da, m-a deranjat. A fost o cină privată, în timpul meu privat, eu fiind antrenor la PAOK. Am ieşit pentru o cină, nu pentru o discuţie despre echipa naţională. Nu mi s-a părut OK. Nu judec pe nimeni, chiar nu ştiu cum a apărut informaţia.

Nu, mi-a fost puţin teamă să nu creadă cineva că eu am chemat pe cineva. E problema lor, dacă ei au făcut-o, cei de la FRF, e treaba lor dacă vor să se folosească de întâlnirea cu mine. N-aveau de unde ştii, s-au gândit că poate într-o discuţie cu mine mă pot convinge să vorbesc cu patronul şi să mă lase la naţională.

S-a mai întâmplat, a mai fost odată, în primul meu mandat la PAOK. Eram încă la masă când a apărut ştirea în România. Staff-ul meu şi un prieten bun de-al meu erau la altă masă, le-au spus că fusese o pereche de români în restaurant, perechea a ieşit după ce au venit Răzvan Burleanu şi Mihai Stoichiţă”, a declarat Răzvan Lucescu, potrivit orangesport.ro.

Recomandări

Ar trebuie să se retragă Cristiano Ronaldo de la naţionala Portugaliei?

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:05

„Azi ne-am fi putut întâlni la Berlin, dar nu a fost să fie” Naţionala, mesaj pentru fani la patru zile după eliminarea EURO 2024

17:00

LIVE VIDEOCalificările Marelui Premiu de Formula 1 al Marii Britanii sunt ACUM pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY

16:45

Nicolae Stanciu a răbufnit după eliminarea României de la EURO 2024: „Discutaţi negativ doar de noi”

16:26

Marcel Puşcaş şi-a găsit echipă la mai puţin de o săptămână de la despărţirea de FCU Craiova: „Încep activitatea”

16:24

Fiorentina, anunţ oficial despre Louis Munteanu! Ce se întâmplă cu atacantul dorit de Gigi Becali şi Dan Şucu

16:20

VIDEOKimi Antonelli a câştigat sprintul din Formula 2 de la Silverstone! Cursa principală e duminică (11:55, AntenaPLAY)

1 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 2 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş 3 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 4 România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil 5 FotoReacţia imediată a iubitei lui Valentin Mihăilă, după ce internaţionalul român şi-a decis viitorul. Ami îi e alături la EURO 2024 6 Istvan Kovacs și-a aflat pedeapsa, după dezastrul de la Cehia – Turcia! Decizia luată de UEFA, înainte de „optimile” EURO 2024
Citește și