Închide meniul
Foto

Cât de frumoasă este soţia milionarului Nicolae Cristescu. Elena este o prezenţă discretă şi elegantă

Publicat: 25 septembrie 2024, 12:03

Reclamă
Cât de frumoasă este soţia milionarului Nicolae Cristescu. Elena este o prezenţă discretă şi elegantă

Cât de frumoasă este soţia milionarului Nicolae Cristescu. Elena este o prezenţă discretă şi elegantă

Nicolae Cristescu / TikTok

Cât de frumoasă este soţia milionarului Nicolae Cristescu, fostul patron al Rapidului. Elena este o prezenţă plină de eleganţă, dar discretă în acelaşi timp.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Elena şi Nicolae Cristescu sunt căsătoriţi de aproape 30 de ani, aşa cum milionarul român a dezvăluit anul trecut şi se iubesc la fel de mult ca în prima zi. (VEZI IMAGINI RARE CU SUPERBA SOŢIE A LUI NICOLAE CRISTESCU ÎN GALERIA FOTO)

Cât de frumoasă este soţia milionarului Nicolae Cristescu. Elena este o prezenţă discretă şi elegantă

“Doamna este soția mea pe care o iubesc și o apreciez enorm. Suntem căsătoriți de 28 de ani. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că mi-a oferit o astfel de femeie”, spunea Nicolae Cristescu anul trecut pentru cancan.ro.

Transformarea radicală a lui Nicolae Cristescu, fost patron la Rapid

Nicolae Cristescu, fost patron la Rapid şi unul dintre cei mai cunoscuţi masoni din România, a ajuns de nerecunoscut. Omul de afaceri a avut o transformare incredibilă.

Nicolae Cristescu a ajuns de nerecunoscut. Fostul patron al Rapidului şi-a făcut implant de păr şi cu greu mai poate fi recunoscut. (VEZI IMAGINI INCREDIBILE ÎN GALERIA FOTO)

Reclamă
Reclamă

În vârstă de 66 de ani, Nicolae Cristescu a decis să îşi facă o schimbare radicală de look. Acesta şi-a făcut implat de păr şi a postat imagini pe reţelele de socializare. Nicolae Cristescu face parte şi din maosnerie, lucru pe care chiar el l-a recunoscut în trecut.

Nu e nimic gresit! Da, fac parte din aceasta organizatie, cea mai mare la nivel international! Nu e nimic ocult, nu e nimic secret! Suntem parteneri de discutii cu toate institutiile statului! E o onoare pentru mine si o mandrie„, spunea Nicolae Cristescu, conform ziare.com.

Nicolae Cristescu a investit la Rapid

Omul de afaceri a preluat clubul Rapid de la George Copos în anul 2013. Atunci el le promitea fanilor că echipa va renaște, însă situația a fost alta. Echipa a retrogradat și a intrat în faliment în 2016.

Reclamă

„Iubirea pentru Rapid nu poate fi explicată în cuvinte. Rapid înseamnă enorm pentru noi, mai presus de orice. Iubesc Rapid pentru că m-am născut acolo. De la doi ani sunt pe toate stadioanele unde joacă Rapid. Am amintiri fantastice, imposibil de explicat”, declara Cristescu în urmă cu 3 ani pentru prosport.ro.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:25

Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria

0:21

Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea

0:09

„Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali

23:55 26 sept.

Cum arată clasamentul din grupa de Europa League, după prima etapă! FCSB, peste favoritele competiţiei

23:50 26 sept.

Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii

23:45 26 sept.

Darius Olaru, dublă de senzaţie în FCSB – RFS! Florin Tănase i-a dat un assist genial căpitanului roş-albaştrilor

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 4 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui” 5 Program prelungit şi trasee modificate pentru mai multe linii STB, pentru meciul FCSB – RFS. Anunţul făcut 6 Prima reacţie a lui Răzvan Lucescu, după Galatasaray – PAOK 3-1: „Am luat două goluri din cauza naivităţii”
Citește și