Închide meniul
Foto

Transformarea radicală a lui Nicolae Cristescu, fost patron la Rapid şi unul dintre cei mai cunoscuţi masoni din România

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 18 noiembrie 2023, 16:57

Transformarea radicală a lui Nicolae Cristescu, fost patron la Rapid şi unul dintre cei mai cunoscuţi masoni din România

Transformarea radicală a lui Nicolae Cristescu, fost patron la Rapid şi unul dintre cei mai cunoscuţi masoni din România

Colaj Instagram

Nicolae Cristescu, fost patron la Rapid şi unul dintre cei mai cunoscuţi masoni din România, a ajuns de nerecunoscut. Omul de afaceri a avut o transformare incredibilă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolae Cristescu a ajuns de nerecunoscut. Fostul patron al Rapidului şi-a făcut implant de păr şi cu greu mai poate fi recunoscut. (VEZI IMAGINI INCREDIBILE ÎN GALERIA FOTO)

Transformarea radicală a lui Nicolae Cristescu, fost patron la Rapid şi unul dintre cei mai cunoscuţi masoni din România

În vârstă de 65 de ani, Nicolae Cristescu a decis să îşi facă o schimbare radicală de look. Acesta şi-a făcut implat de păr şi a postat imagini pe reţelele de socializare. Nicolae Cristescu face parte şi din maosnerie, lucru pe care chiar el l-a recunoscut în trecut.

Nu e nimic gresit! Da, fac parte din aceasta organizatie, cea mai mare la nivel international! Nu e nimic ocult, nu e nimic secret! Suntem parteneri de discutii cu toate institutiile statului! E o onoare pentru mine si o mandrie„, spunea Nicolae Cristescu, conform ziare.com.

Nicolae Cristescu a investit la Rapid

Omul de afaceri a preluat clubul Rapid de la George Copos în anul 2013. Atunci el le promitea fanilor că echipa va renaște, însă situația a fost alta. Echipa a retrogradat și a intrat în faliment în 2016.

Reclamă

„Iubirea pentru Rapid nu poate fi explicată în cuvinte. Rapid înseamnă enorm pentru noi, mai presus de orice. Iubesc Rapid pentru că m-am născut acolo. De la doi ani sunt pe toate stadioanele unde joacă Rapid. Am amintiri fantastice, imposibil de explicat”, declara Cristescu în urmă cu 2 ani pentru prosport.ro.

Nicolae Cristescu a rămas aproape de clubul Rapid şi după ce nu a mai investit la echipă. Fostul patron din Giulești a fost cea mai surprinzătoare apariție de la Rapid – FC U Craiova 1-3 , meci după care echipa din Giuleşti a promovat în Liga 1, în 2021. La finalul jocului, omul de afaceri mason a pătruns pe gazon și a sărbătorit alături de jucători promovarea în Liga 1.

Gestul lui Nicolae Cristescu a fost taxat de Cornel Dinu. „Uite, o îmbrăţişare masonică, cu vechiul patron (n.r. – Nicolae Cristescu). Unul dintre marii masoni ai României, adică din menajerie, că masoneria e altceva. E o reparaţie pentru ce s-a întâmplat. Aceste două echipe (n.r. – Rapid şi FC U Craiova) nu ar fi trebui să ajungă aici. De câtă falsitate suntem în stare, trebuie să ne recunoaştem suferinţele astea comportamentale”, a tunat Cornel Dinu, la orangesport.ro, la acel moment.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
Vezi toate știrile
Citește și